Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak Wgrać Szablon Na Strone?Help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc!

Zrobiłem radio internetowe, stronke na dbv.pl. Zastanawiałem się nad zmienieniem strony, i zamówienie strony od grafika , który by za odpowiednią cene dla mnie zrobił stronkę z fajnymi szablonami, lecz proponowany szablon mi się nie spodobał, i zrobiłem swój. Co jest dobre dla mojego portfela... dość pierdo*enia.

POMOCY , MOŻE BYĆ TEŻ PROPONOWANIE NA JAKIEJ DOMENIE ZALOŻYĆ STRONKE INTERNETOWĄ(PROSZE O DARMOWE DOMENY_)

zrobiłem szablon i co dalej...?

Opublikowano

wgrywasz szablon przeztotal commandera na swój serwer ftp do katalogu themes czy jak to nazwałeś potem w paelu swojego cms'a ustawiasz jaki chcesz mieć szablon

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

zrobiles szablon, czy strone gotowa do wystawienia do internetu?

jezeli jest to juz skonczony projekt, to sciagasz total commandera i wrzucasz calosc tak, zeby Index i reszta podstron nie byla pokitrana po innych folderach.

jezeli chodzi o darmowe domeny (pyt czy domeny, czy hostingi)

jezeli domeny to xt.pl

jezeli hostingi to prv.pl (tylko jezeli bedziesz chcial wylaczyc reklamy to trzeba zaplacic, ale tanio jest), albo yoyo.pl

sygns.jpg
Opublikowano

jcom.pl polecam jest darmowym hostingiem i bez reklam w razie problemu wejdź na moją stronę to ci pomogę z szablonem

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

na dbv.pl nie można wgrać themu ponieważ nie posiadają bazy MySQL xD

hostingi yoyo.pl oraz cba.pl które również są darmowe posiadają bazę MySQL i co za tym idzie można wgrywać themy, wtyczki i inne...

18101299.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...