Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem I Pytanie] Easymetin2

mietek288

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram na malpach i taki koleś sobie łazi po lochu (exp bot oczywiscie) i podnosi wszystkie itemy. nawet te które są odległe od kilka metrów. no i ja sie teraz pytam jak on to robi bo ja tak nie moge (próbowałem różnych ustawień podnoszenia w em2 ale to nic nie dawało) a ten koleś sobie tak normalnie wszystkie itemy podnosił (nie miał priorytetowego podnoszenia tylko automatyczne (odległych przedmiotów)) i mi to podnoszenie odległych przedmiotów nie działa (tzn. działa jak jestem obok itemu albo na nim...) co zrobić żeby podnosić itemy na odległość może jest jakiś inny program a może ja coś źle robie... nie wiem. widziałem temat że stawia sie w miescie to podnoszenie i to wszystkie itemy co wypadna komus podnosi. u mnie tak sie nie da (chyba że priorytetem, ale zanim dojdzie do itemu to go ktos wezmie. proszę o pomoc

dam ++++ ale niech mi ktoś powie jak ;p

Opublikowano

przyłączam sie do prośby, mam ten sam problem i jest (że tak powiem) do dupyyyyy.

Za odp beda +/- i 5 ;]

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...