Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Nie Zostać Zbanowanym?

toxic69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aa wiry nie pobierac lepiej

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Opublikowano

skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=293c7260af3fe8c7623c39879cba2366b32daa5fe95c15a47dae808fcc8cdf30-1283354123

opisz co to blokuje dokładnie? ja narzie nie odpalam tego dopuki nie wyjśisz na czym to polega

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Sprawdzi ktoś czy to działa? Wirusy co prawda wykryte na najgorszych antyvirach świata, ale zawsze może nie wykryć.

korneleknew.png

Opublikowano

nie ufam,daj skana,

50 liter,czy tam znakow ....................................

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Osoba z 6 postami w tym w skanie podstawowe wirusy.. Na miejscu normalnych gracz bym tego nie pobierał.

Dlaczego ;> No, a dlatego, że ban jest po stronie serwera nie clienta.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Najpierw ban odbywa się na cliencie (informacja o zablokowanym koncie) i dane są wysyłane do servera, że konto zablokowane (program modyikuje wysyłane do servera informacje i dzięki temu mamy tak jakby un-Ban. Niechecie to nie pobierajcie, ale ja polecam, bo za hacki jest ban, a tego nie chcemy... Znacie te antywirusy ktore wykrywaja??? Po 1 to nie ilosc wirusow, tylko ilosc antywirusuw, które wykrywaja wirusa i nazywanie go po imieniu... (On modyfikuje zmienne, więc jest nim w pewnym sensie...)

Zbieram -!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...