Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ammo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy tak iistnieje ale szukałem na forum hacka zeby nie przeladowywac i na nieskączona ammo ( jeśli istnieje ) więc jeśli wy znajdziecie to bym prosił o podanie linka :D z góry thx :)

Opublikowano

Wiem że jest hak dzięki któremu można nie przeładowywać broni ale haka na to iż amunicja się nie kończy nie ma.

Taką opcję znajdziesz np.w Gordonie 1.4.0

Tylko potrzebne jest konto na Gordonsys aby z niego korzystać

9368_gold.png

Opublikowano

chłopie to nie jest GTA zeby ammo mieć nieskończenie ... a i jeszcze coś przeczytaj regulamin tego forum a potem proś o haxy

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

chłopie to nie jest GTA zeby ammo mieć nieskończenie ... a i jeszcze coś przeczytaj regulamin tego forum a potem proś o haxy

a co jest nie tak z jego postem ? można prosić o hacki. więc nie bądź taki cwany ...

Opublikowano

a gdzie ustawic w gordonie zeby nie przeladowywac =d bo akurat jestem szczesliwym posiadaczem konta gordona ^^

Nazwa opcji to : NO RELOAD

Tylko używanie tej opcji nie jest za ciekawe.Bo pierwsze 10 naboi zawsze nie trafia.Dopiero później broń zaczyna normalnie działać.

9368_gold.png

Opublikowano

a gdzie ustawic w gordonie zeby nie przeladowywac =d bo akurat jestem szczesliwym posiadaczem konta gordona ^^

Pisałem już nazwę opcji a mianowicie NO RELOAD

@ musi byc opcja no reload ;p A jak nie to MPGH sobie pobierz

sygnaturkalow.png
Opublikowano

ach no widzicie nie wiecie i się wypowiadacie na ten temat :D Jest opcja Unlimited Ammo czyli nieskończoność amunicji ale tylko w Vip hacku od gameanarchy.net

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...