Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propozycja dodycząca działu FanArt

Witam od kilku dni przeglądając fanart(oki może kilkudziesięciu) widzę iż cały główny dział zaspamowany jest tematami typu [Zlecenie] a w fanarcie wcale nie o to chodzi i w dziale głównym powinny się znajdować pytania odnośnie grafiki, problemy z programami wykonaniem czegoś itp czyli wszelka pomoc związana z grafiką i nie tylko...

Lecz przejdźmy teraz do sprawy "Zleceń" nie może tak być, że ja wchodzę do FanArtu a tutaj powiedzmy 20 stron "ZLECEŃ". Ludzie pomyślcie troszkę kto to będzie odkopywał i czytał ? Bo ja napewno nie! A gdzieś daleko (czyt. strona 20-25 forum FanArt) Znajdują się rzeczy naprawde potrzebne lecz zostały "wyniesione" daleko w dział przez tzw. Zlecenia. Więc zwracam się z proźbą do administracji o utworzenie nowego SubForum o nazwie "Zlecenia" I umieszczenie tam wszystkich tematów związanymi ze zleceniami. Dlaczego? Agata(czyt. Dudsonowa) jest tylko JEDNA! I sama sobię nie poradzi z takim spamem myślę iż ona również podziela moje zdanie.

Pozdrawiam Thtsn!

@down sorka zawsze myle te 2 działy :( Niech ktoś przeniesie :)

.

Opublikowano

Temat został napisany w nieodpowiednim dziale.

Zgodnie z zasadami muszę interweniować.

Przynoszę temat do odpowiedniego działu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jestem na nie.

Po pierwsze nie poznaliśmy się po imieniu, więc się nie zapędzaj.

Zlecenia są od tego, żeby były widoczne, jak zrobisz subforum nikt nie będzie ich czytał i wyobraź sobie, że o jedno z głównych zadań FanART. Główny dział zostanie niedługo ogarnięty, ponieważ właśnie zabieram się do pracy. Jestem tylko jedna, ale FA nie jest tak duży, żebym nie zdołała tego ogarnąć.

Od pytań, problemów i materiałów do grafiki są PREFIXY.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mozna też wykonać jakiś spis zamiast robić subfora ;).

Jestem na nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...