Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Dl]Counter-Strike:Source Ns

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no co Ty ;P Weź spróbuj z komenda cl_downloadfilter all jak nie zadziała to czekaj na kolejnego patch'a . Spróbuj też na jakiś polski serw się połączyć .

Opublikowano

Ja mam problem z zainstalowaniem patcha mam win7 patcha 7 pobrałem ale niemoge zainstalowac pisze "Wersja tego pliku jestniezgodna z wersją używanego systemu windows.Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze , jaka wersja prograramu jest potrzebna ( x86 - 32 - bitowcza czy x62 - 64 - bitowa ) , a następnie skontaktuj sie z wydawcą oprogramowania . niemam pojęcia oco tu chodzi !!?? proszze o pomoc

Femex

x

Opublikowano

Dodaję patch 9 już nie powinien wyskakiwać komunikat "You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers"

Opublikowano

Musisz robić coś źle ;s Spróbuj jeszcze raz wkleić tego patcha 6 (moze do złego folderu wklejasz)

Opublikowano

nadal nie działa;/ próbowałm tak jak miętowy i nic;/

jak dokładnie mam wkleić te patche??? zaczynając od 6?

Opublikowano

Kolego eryq mam ten sam problem Prosze o pomoc . Ty masz win 7 czy XP bo ja mam win 7 i w ogóle mi nie odtwarza a jak wbijam na xp to takie cos jak ty mam . HELP MEE

x

Opublikowano

Kolego eryq mam ten sam problem Prosze o pomoc . Ty masz win 7 czy XP bo ja mam win 7 i w ogóle mi nie odtwarza a jak wbijam na xp to takie cos jak ty mam . HELP MEE

windows 7

Opublikowano

Mam problem z serwerami, niby znajduje (mało) ale bardzo ciężko znaleść taki na który moge sie polączyc, nie moge dodawać serwerów do ulubionych czemu?

• Dodaj nową pozycję...