Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Directx Error

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po zainstalowaniu MW2, przejściu misji treningowej gra mi się minimalizuje i pokazuje się DirectX Error, czytałem że trzeba zainstalować nowego DirextX'a ale to nie pomaga. Mam Windows XP i DX 9.0c, mój komputer spełnia wymagania gry, gdyż grałem w trening na maxymalnych, jeśli ktoś wie jak temu zaradzić to prosił bym o pomoc, dziękuję

Opublikowano

Sproboj osiagi dac na normal czyli te rozne pierdolki naprzyklad antyaliasing na x2 synchronizuj kazda klatke daj NIE, Cienie Nie, Połysk nie, Głebia ostrosci TAK, Wygładzenie granicy dymu NIE, Ragdoll Tak, i Ślady po kulach tak, Odświeżanie ekranu daj na 70 Hz

esar.png
Opublikowano

hmmm dałem tak jak mówiłeś, nie dało efektu, tak samo na wszystkim wyłączonym ... jakieś inne pomysły ?

i tak dostałeś plusa

Opublikowano

Masz xfire?? Jeśli tak to je wyłącz i potem włącz po jakimś czasie gry. Ono powoduje większość problemów z Directem.

Opublikowano

nie używam XFire ... nie trawie tego, dla mnie jest to tylko zbędny proces.

instalowałem to kilka razy, dawałem żeby zainstalowało, żeby nie instalowało i dalej nic ...

dobra daję sobie z tym spokój. może mam po prostu jakąś zrypaną wersję. dziękuję za próby pomocy.

EOT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...