Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Ca

maciekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam taki problem: gra nie chciała mi się włączać (klikałem na ikonę wyskakiwało na chwilkę "Version Checking" po czym znikało i gra się nie odpalała) więc wywaliłem grę z kompa, wyczyściłem mojego PC ze wszystkich niepotrzebnych śmieci, przeskanowałem go, zainstalowałem nowe sterowniki do karty graficznej i ściągnąłem od nowa z oficjalnej strony instalkę za pomocą downloadera, teraz problem jest następujący, że klikam na instalkę otwórz i nic się nie dzieje. Nie działała ikona gry, teraz nie mogę włączyć nawet instalki. Da się coś z tym zrobić czy mam się pożegnać z combat armsem? Od razu zaznaczam, że nie ma to nic wspólnego z patchem, który obecnie jest wgrywany ponieważ problem mam od około tygodnia, opisywałem go najpierw na innym forum, lecz nie dostałem tam odpowiedzi.

Opublikowano

Więc mam taki problem: gra nie chciała mi się włączać (klikałem na ikonę wyskakiwało na chwilkę "Version Checking" po czym znikało i gra się nie odpalała) więc wywaliłem grę z kompa, wyczyściłem mojego PC ze wszystkich niepotrzebnych śmieci, przeskanowałem go, zainstalowałem nowe sterowniki do karty graficznej i ściągnąłem od nowa z oficjalnej strony instalkę za pomocą downloadera, teraz problem jest następujący, że klikam na instalkę otwórz i nic się nie dzieje. Nie działała ikona gry, teraz nie mogę włączyć nawet instalki. Da się coś z tym zrobić czy mam się pożegnać z combat armsem? Od razu zaznaczam, że nie ma to nic wspólnego z patchem, który obecnie jest wgrywany ponieważ problem mam od około tygodnia, opisywałem go najpierw na innym forum, lecz nie dostałem tam odpowiedzi.

a jaki masz system operacyjny ? najlepiej podaj specyfikacje swojego sprzętu

Opublikowano

System operacyjny Win Xp service pack 3 Wymagania sprzętowe napewno są spełniane bo grałem wieczorem, drugiego dnia rano klikam ikone CA i dupa.

Opublikowano

Lenart ty dosłownie jesteś jasnowidzem.Dobrze mówiłeś.

Chciał bym cię poinformować że rano był update gra nie działała.

9368_gold.png