Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Pc I Wysoki Ping

Zgredzill4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma problem mam nowego kompa maszynka miodzio ale problem w tym ze ping mi skacze caly czas zawsze byl 53-56 max a teraz 66-3000 jak tu grac takich skokow pino nigdy nie mialem odrazu mowie all programy OFF wiec bez postow typu wylacz GG

Down@ to juz dawon zrobilem...a po 2 gdy mam prace zwiazane z siecia jestem o tym informowany

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Byc może prace przy sieci , skontaktuj się z dostawcą internetu i dowiedz sie więcej może coś tak robia i przez to wina tych pingów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Masz to samo co ja ;) masz podłączone do routera czy przez takie wpięcie jak pen drive?  Napewno to 2 .. To jest wina tej wtyczki ponieważ przez nią jest inny sygnał.. Ja mam tak mam ping 40.. gram sobie i nagle 1500 i z powrotem wraca do normy ... To jest wina sygnału trzeba się skontaktować z dostawcą internetu.

Opublikowano

nie ja mam router puszczony po domu dlatego ping 50 a nie 40 nic sie nie zmienilo poza PC moze to wina plyty glownej bo jest na USB 3.0 a stary PC byl na 2.0

Und3rsoldier.png