Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Odzyskać Pytanie Zabezpieczające?

domkedz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie otóż chciałbym zmienić swój adres email lecz zapomniałem pytania zabezpieczającego, czy da się jakoś odzyskać te pytanie w Technical Support? gdzie mam napisać na stronie z8 pomocy pls dam +++

Opublikowano

ale patrz jak wpisze tam SECURITY QUESTION ANSWER: obojętnie co pisze mi tak : The Security Question Answer is not correct. Please try again or contact Customer Service for assistance.

czyli gdzieś można się skontaktować ale gdzie?

Opublikowano

ja kiedyś zapomniałem i wiem co zrobić. Wejdź przez tego neta co się tym kontem rejestrowałeś kliknij na Rejestracje i na to Pole co była odpowiedz i powinny się ukazać wszystkie odpowiedzi jakie tam były wpisywane.

PS. To się pokaże jeśli nie miałeś w tym czasie formatowanego kompa czy kasowanego neta inaczej nic tam nie będzie .

Opublikowano

dobry pomysł ale mi nie pomoże bo format kompa robiłem z 2 razy... . Na pewno nie idzie się z jakimś adminem z8 skontaktować że by te pytanie odzyskac?

Opublikowano

Weźcie się nie odzywajcie jeżeli nie wiecie...

Wystarczą potwierdzenia 2 ostatnich zakupów zp...

Skontaktuj się przez strone z8 support tam masz opcje o koncie i napisz że straciłeś odp

Ja tak odzyskałem SA i wszystko śmiga :)

16435562.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jakie dzieci odzyskanie odpowiedzi jest bardzo latwe wystarczy wejsc w support wejsc w opcje account i tam wpisujesz login i jeszcze jedna zecz ktura znasz np adres e-mail i na dole masz zmiane odpowiedzi jbc pisac na gg 9679286

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +