Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Pytan ;F Mile Widzany Znawca ;D

migen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mam taki problem ze przy wlaczaniu komputera wlacza mi sie chdsk do dysku C i sprawdza pilki NTFS, w PC formacie przeczytalem o takim jednym programie do sprawdzenia dyskow i go zainstalowalem po zainstalowaniu wyszlo mi ze mam critical events po szczegolowych informacjach doczytalem sie ze z kazdym uruchomieniem systemu wystepuje ten blad ;f i od jakiegos czasu hymm z 2 tygodnie przy wlaczaniu gry np Warrock'a chwile pogram np minute a niekiedy dopiero co itemshop wlacze i juz ekran sie zacina i nic sie nie poradzi, tylko reset... jesli wlacze komputer i czytam fora albo w ogole sie nie gra itp to jest spokojnie... jest to bardzo klopotliwe bo aby normalnie mi dzialal warrock musze tak go uruchamiac razem z uruchomieniem komputera z 4-6 razy zanim sie dobrze wlaczy i moge grac i grac.

2 Mam zamiar kupic do warrocka rzeczy za 100 zlotych... co polecacie? rozwazalem nad premka 90 dniowa lub 30 dniowa + g1c

3. czy lepiej mi wyjdzie jak wplace na playspana i stamtad kupie bo wtedy uzyje kod na 10% lub chyba gdzies bylo na 20% na warrockowe itemy to lepiej wyjdzie? hymm czy dostane takze promosy za premke z playspanu? 0__0?

4. Hymm czy jesli lubie grac assaultem to co wybrac? m60+ famas + adrenaline ? czy polecacie cos innego dla assaulta? hymmm czy lepiej poczekac na warrock 3 bo wtedy beda ubranka nowe bronie itp i przed warrock 3 postarac sie jakos naprawic komputer?

Opublikowano (edytowane)

1.moze format lub reinstall pomoze.przeczysc kompa programem CCleaner.a moze podkrecales kiedys kompa??

2.polecam golda na 30 dni i 800 credytow

3.nie polecam sie bawic w takie cos po 2 na playspenie jest drogo

4.wez

1 slot--->>knuckle

2 slot-->>mp5k

3 slot-->>famas

4slot-->> nady

5 slot-->>m60/m246

6 slot (zmienny)adrenalina<<-->>flashe

@edit zla nazwa tematu nie 5 pytan tylko 4 xD

Edytowane przez cubaza47891374
Opublikowano

2. Nie polecam ci wgl kupować jak masz takie problemy, dopiero jak je rozwiażesz, a jak juz to 30dni +g1 bo 90 dni to troche dlugo. Znudzi ci sie.

3.http://www.mpcforum.pl/topic/201034-poradnk-jak-kupic-taniej-premke/

4. 1 slot - piesci

2slot - colt

3slot - famas

4slot - granaty

5slot - m60

6slot - adrenalina i moze flashe.

Pomagam jak moge, zdejmijcie mi 90%.

13501.png

Opublikowano

1.Nie Wiem.

2.30 dni gold i kredyty.

3.Na playspan bardziej sie oplaca bo masz taniej a promocody dostaniesz jak napiszesz ticketa do k2.

4.m60+famas+adrenalina+flashe lub stamina i wtedy kosisz.

sygnao.jpg
Opublikowano

Wpisać "chkdsk D: /f"(D-zależy od dysku, z którym są problemy) w "Uruchom...", w "START"!

Powinno pomóc;)

Opublikowano

1. Mam taki problem ze przy wlaczaniu komputera wlacza mi sie chdsk do dysku C i sprawdza pilki NTFS, w PC formacie przeczytalem o takim jednym programie do sprawdzenia dyskow i go zainstalowalem po zainstalowaniu wyszlo mi ze mam critical events po szczegolowych informacjach doczytalem sie ze z kazdym uruchomieniem systemu wystepuje ten blad ;f i od jakiegos czasu hymm z 2 tygodnie przy wlaczaniu gry np Warrock'a chwile pogram np minute a niekiedy dopiero co itemshop wlacze i juz ekran sie zacina i nic sie nie poradzi, tylko reset... jesli wlacze komputer i czytam fora albo w ogole sie nie gra itp to jest spokojnie... jest to bardzo klopotliwe bo aby normalnie mi dzialal warrock musze tak go uruchamiac razem z uruchomieniem komputera z 4-6 razy zanim sie dobrze wlaczy i moge grac i grac.

2 Mam zamiar kupic do warrocka rzeczy za 100 zlotych... co polecacie? rozwazalem nad premka 90 dniowa lub 30 dniowa + g1c

3. czy lepiej mi wyjdzie jak wplace na playspana i stamtad kupie bo wtedy uzyje kod na 10% lub chyba gdzies bylo na 20% na warrockowe itemy to lepiej wyjdzie? hymm czy dostane takze promosy za premke z playspanu? 0__0?

4. Hymm czy jesli lubie grac assaultem to co wybrac? m60+ famas + adrenaline ? czy polecacie cos innego dla assaulta? hymmm czy lepiej poczekac na warrock 3 bo wtedy beda ubranka nowe bronie itp i przed warrock 3 postarac sie jakos naprawic komputer?

1. - Nie znam się na komputerach

2. 90 dni premka gold :) przez 90 dni uzbierasz na 3 lata famasa ( jak będziesz afk )

3. lepiej premke kup na play spanie taniej wyjdzie :)

4.

1. Knuckle

2. MP5K

3. Famas

4. Granat

5. Minimini bądź L85a1

6. Stamina ( nie adrenalina ) kupiłam i jestem zadowolona

7. Pusto ;D

8. Jeżeli zdecydujesz się na g1 kup M60 GOLD ^^

nie czekaj na warrock 3

Zanim oni to dadzą .. pamiętam jak tego dodawali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...