Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarzacz DVD.

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam 2 dość stare odtwarzacze DVD, które niestety nie czytają przegrywanych płyt na nośniach DVD-R\ DVD-RW\ CD-R\ CD-RW. Do tej pory tylko raz zczytało mi płytę DVD-R. Nie wiem jaki format miał film, ale na razie tylko ten jeden udało mi się odtworzyć. Pytanie jest następujące czy da się wymienić ten czytnik i w jakim to będzie koszcie. Jeżeli bd. to cena około 50-100zł zainwestuję w to, ale jeśli nie to kupię nowy odtwarzacz.

PS. Mogłem coś nie jasno napisać w razie co pytajcie a ja opisze all.

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się inwestować w te stare odtwarzacze. Nowy będzie miał już więcej możliwości. Pewnie jak pójdziesz z nimi do serwisu to Ci powiedzą, że się nie opłaca.

@edit

Właśnie chodziło mi o to, że naprawa wyjdzie Cię drożej, niż kupno nowego.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wiesz mi wystarczy aby odtworzył tylko filmy. Jeżeli jest możliwość wymienienia czytnika, to jaki bd. koszt, jeżeli bd. przekraczał jakieś przyzwoite normy kupie nowy odtwarzacz ale jeżeli nie to kupie .

Opublikowano

To będzie jak kiedyś z moją komurka,powiedzieli że naprawa jest droższa od kupna nowej.Ja polecam kupić nowy;)

Opublikowano

Raczej nie uda się wymienić jedynie czytnika. Zależy to od tego ile lat ma ten odtwarzacz DVD. Skoro nie czyta prawie niczego to raczej będzie za stary, no i jakiej jest firmy. Na 90% nie da się go wymienić ponieważ inny nie będzie pasował do reszty odtwarzacza.

Nowe wcale nie są takie drogie, i o ile się nie mylę to nie zależy tylko od odtwarzacza.

http://www.ceneo.pl/Odtwarzacze_DVD

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Nie no ok, dla mnie nie problem kupić nowy. Tylko mam do nich jakiś sentyment i chciałbym wiedzieć czy się da wymienić.

Opublikowano

Najlepszym wyjściem będzie wycieczka do serwisu w którym takie rzeczy robią. Tam Ci wszystko powiedzą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...