Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czyżby Trade-Hack?

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, oto rozmowa z jednym graczem, który pisał na wołaczu, żeby nie handlować z kimś tam, bo ma trade hacka, czyżby to możliwe?

MONASTYR CH1 12:45 30.08.20010

tradehack.png

Myślałem w jakim dziale dać tego scrn'a , wiec dałem tutaj.

BTW: W cabalu był już trade hack....

Opublikowano

Mam trade-hacka moge udostępnić działa na metin2.de i chyba na PL tez to nie jest wersja po stronie klienta naprawde dziala jak cos pisac pw

giphy.gif

Opublikowano

Dobra to jednam nie był bug z resetem... Może zrobili coś takiego że wysyła dane na server że ta druga osoba też wcisnęła ten handel

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Mam trade-hacka moge udostępnić działa na metin2.de i chyba na PL tez to nie jest wersja po stronie klienta naprawde dziala jak cos pisac pw

nie badz smieszny , a jak go masz to chociaz nagraj filmik albo jakies screeny a nie spamujesz bez sensu...

Opublikowano

a moze koles to specjalnie zrobil 2 postaciami?

;]

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

HAHA ale sciema ^UP1 FMSA +9 3KD +4 heh chyba fms jest z max 2 kd nie Wciskajcie kitu tylko prawda kto nie mial

zaszczytu byc okradniety to ma pecha :/ ja dzis cale eq stracilem na 70 levlu macie post nawet :/

Administrator Priv-Crafting

admh.png

Administrator GCraftt

Administrator TheEscape

Opublikowano

Mi gość kiedyś na yt2www eq zakosił, po dzisiaj nie wiem jak to zrobił (mam jego gg ale nie chce napisać).

Było tak:

Pokaż eq,chętny pokazałem on dal 2 syrki i zaakceptował handel. Pisał, żebym się wymienił dałem magiczny przycisk... a tu:

Eq u niego, syrkow tez nie ma. Jak on to zrobił? (na yt2www miał nick "PLKAMIL" jeśli to pomoże)

Wiem, że jestem naiwny ale to było ze 2 lata temu (początek gry w metka)

Tutaj powinien znajdować się głupi napis o Bieberze albo Hip-Hopie

Ale po prostu go nie ma, nie będzie.

Chciałbym podziękować użytkownikowi Kamer1337. Używam moda i wszystkich innych Twoich hacków.

Jesteś moim autorytetem, chciałbym być taki utalentowany jak ty!

Opublikowano

ja myślę, że to może być prawda... juz był na metin2.sg topic jak admin mówił o TH więc to możliwe ale zajebiście trudne do znalezienia bo pewnie nikt nie uploadnał tego...

Opublikowano

I teraz powiedzcie mi moi drodzy cziterzy. Wiem że to jest 4um o hackach więc nie plujcie się że sie żale itp... Proszę minusujcie, ale najpierw zastanówcie sie jaki sens ma gra na hackach? Może fajnie jest mieć exp albo fish bota ale tradehack? Do czego to doszło? Przecież już lepiej zagrać na bylejakim privie niż na plu. Dobrze że nie mam już nic wspólnego z metinem, tylko wchodze na mpc żeby się pośmiać z tych którzy jeszcze na plu grają jakie to oni czity nie wymyślą. Pozdro ^^ i powodzenia w traceniu całego dobytku z gry na który pracowaliście kilka lat często wydając na to gube pieniądze w PLN.

nq

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/201527-nie-wiem-jak-to-nazwac-caly-dorobek-stracony/

< Kolejny dowód !!! Metin 2 schodzi z dnia na dzień na psy !

Opublikowano

Z tego co wiem to Trade Hack istnieje... Był wystawiony i jest wystawiony na e*PvP . Wystarczy poszukać... Ale był on wystawiony w pażdzierniku ubiegłego rokju. Po wprowadzeniu Hackshield'a (nowego) nie działa. Na nie których privach działa, nie mam zamiaru go udostępniać. (chcesz? to sobie poszukaj)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

ja mialem taki przypadek ze jakis noobek napisal mi na szepcie ze da mi 70kk za FMS bo nigdzie nie moze znalesc wiec da tak duzo on mi dal 70kk ja dalem FMS on dal akcept i i zniknelo okienku handlu

patrze w ekwipunku nie mam ani FMS ani 70kk a noob sie wylogowal ale tak jak pewien up nie pisalem tematu poniewaz nie mialem na to dowodow

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...