Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odtwarzaniem Płyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Rok temu kupiłem sobie kompa i po kilku miesiącach (chyba trzech) komp nie chciał odtwarzać płyt DVD oryginalnych jak i takich nagrywanych na kompie. Zauważyłem też, że nie chce odpalać też lekko porysowanych płyt CD ( u moich kumpli działa normalnie ). Fakt, nie chciało mi się nic z tym robić od razy po problemie, bo da się z tym żyć ( używam tylko neta ), ale chciałbym sobie pograć w fajne gierki na kompie, a większość ich chodzą na DVD. Teraz jest moje pytanie, jaki jest problem i czy da się z nim uporać samemu? Proszę o pomoc.

Za pomoc jest 5 + lub - . :D

"Here we are now. Entertain us."

Opublikowano

Zobacz czy coś ci się nie odłączyło w jednoscte centralnej.

Kiedy nie zadziała to go wymień ...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ja na laptopie miałem taki problem przetarłem tam gdzie sie Płyte wkłada i działało (Próbowalem na Fifa 09) ale juz Call 6 nie wszedl ale moze sproboj przetrzec tam cos jak to nie pomoze niewiem ;p

Wedlug mnie to prymitywny ale dobry pomysl oczywiscie to bylo na laptopie a niewiem czy w komputerze zadziala

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Radzę ci kupić nowy komputer

Człowieku pomyśl dwa razy zanim napiszesz posta lub:

readthamuthafuckinthread.gif

A i kto wymyślił te 50 znaków?? Pewnie Makin.

Kokosz wymyślił ten "system", aby uniknąć postów "Działa, +", "Dzieki","Dajcie + ;<"

To jest ukryta treść, proszę

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A w ogole jak wlaczysz moj komputer to masz ten naped narysoway? Bo cos moglo ci go odinstalowac :), otworz kompa, odepnij naped, zrob to co sebos napisal, podlacz naped. Jezeli to nic nie da to wymie go.

RAsfepN.png
Opublikowano

Osama - tak mam narysowany :D

Ok zrobię to co mi pisaliście ;] Dziękuje wszystkim za wypowiedzi :D Ta metoda która mi pomoże dostanie 5 + lub - jak kto woli :D

EDIT: Może ktoś mi wyzerować minusy ?

Opublikowano

Nie warto oddawać do naprawy !

Samemu to jest 15 minut roboty (technik informatyk ze mnie mierny a dałem rade). Ciężko jest się dostać do lasera - fakt, ale weźmiesz jakiś drucik, owiniesz na nim watolinke nasączoną jakimś szlachetnym albo mniej szlachetnym trunkiem albo perfumami, posmyraj kilka razy i gotowe. Za kilka dni będę czyścił swoją nagryware to moge Ci zrobić foto tutorial.

f.png

Opublikowano

Fifolski

Bardzo bym o niego prosił :P Bo ja zbytnio nie znam się na tym ;]

devill14

Nie mam już gwarancji.

EDIT: Albo poproszę matke, żeby jej kolega mi go wyczyścił za darmo :P ale najpierw wolałbym spróbować :) Także czekam na filmik Fifolski :)