Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Air Max'Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, przed tym co zaczne o co mi chodzi chcial bym pozdrowic wszyskich uzytkownikow CS-S ;) Dawno mnie tu nie bylo

A wiec tak nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tutaj z nadzieja ze ktos mi pomoze ;)

Za nie dlugo nowy rok szkolny a przydaly by mi sie jakies nowe buty

Chodzi o pewne buty Nike Air Max'y (nie wiem czy 90/180 albo 360 bo sie nie znam ale przepuszczam ze LTD <nie ma u mnie zadnych 'ajr maksuf'>). W pewnym teledysku na YT zauwazylem pewne buty, ktore mi sie bardzo spodobaly. Przeszukalem 'chyba' cale allegro z trescia 'Air Max' i nie trafilem na te ktore szukam. Chodzi o te biale z czarnym znakiem kosy, oto teledysk (zapewno znacie ten kawalek) :

To jest ukryta treść, proszę

Buty sa w :

0:25

0:43

0:53

0:58

1:11

2:15

Wiec mozecie przejrzec filmik i wszystko obczaic, aby ulatwic sprawe zrobilem pare screenow do rozpoznania modelu butow

To jest ukryta treść, proszę

Jak na razie trafilem na necie na TE buty jak i na TE, ale nie jestem pewny czy to aby napewno te same jak i na teledysku.

Moze sie dzwicie sie ze na h** tyle pisania o tam jakis butach, poprostu mi sie bardzo spodobaly i prosil bym o kazda pomoc z Waszej strony aby jakos rozkminic dokladny model tych butow ;)

Moze z wasza pomoca uda mi sie wykminic ^^

za kazda 'dobra' opdowiedz leci +

Opublikowano

OOOoooo. Niestety musze Cie zawiesc, ale tych butow juz nie produkuja. Sam je mialem jakies kilka lat temu( a moze i wiecej) tylko ze czerwono biale ;P.

Super buty byly, ale juz ich nie dostaniesz ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...