Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] Policja U Andrzejt17

Hankof12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ANDZEJR17 TY JUZ DZWONIE NA POLICJE JUTRO O 8:00 MASZ WJAZD I CI ZABIORO KOMPA I MEBLE RAZEM Z TWOIM PSEM I KOTEM TEN TWÓJ KOT FERDEK I WES LEPIEJ SZYBKUJ MEBLE I ZAPAKUJ W FOLIE BO JUTRO POLICJA CI JE WYNIESIE

Andrzejt17 uzywa hacków do postów ze odrazu masz 1k postów

Opublikowano

Andrzej jest najlepszy-.- idz sie lecz [-]

50znakow

Opublikowano

antszżei te śdmnescie RZYKÓi MEPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ostrzezenie dla tego nooba nic nie wnosi do tematu a spamuje juz chyba z 5 raz -,-

P.S odwal sie koles od andrzeja zrobil dobrego bota i wszyscy sie go jeszcze czepiają... Nie jego wina ze pobieracie z netu gowna typu yanghack.

Lubię placki. :D

Opublikowano

Aj tam.Taki temat powinien być w pogaduszkach.Ja mam fajne meble ale ich nie spakuję bo nie dość że na 4 piętrze mieszkam to bez windy...

Ale ...raport.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

ŻAL cie dziecko piszesz, że mu policja wbije na chate a pewnie sam na bocie jedziesz całymi dniami. Weź sie opanuj gówniarzu lepiej bo szkoda słów.

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co za dziecko boże ;/ 9 lat ma :/ Zazdrościsz mu ? że ma więcej postów od ciebie ? lecz się człowieku ...

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...