Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sms Shop - Dotpay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie dawno postawiłem swój prywatny server i chciałbym wprowadzić metodę kupna przedmiotów poprzez sms, mianowicie chodzi mi o kupowanie itemów, expa czy innych dodatków na stronie i otrzymywanie ich w grze. Polegało by to na wysłaniu sms, podaniu kodu weryfikacyjnego zawartego w sms zwrotnym i automatyczne otrzymanie przedmiotu. Czy ma ktoś taki skrypt lub jest w stanie zrobić. Będę naprawdę wdzięczny i przepraszam jeśli był już taki temat.

Pozdrawiam. : )

Zapomniałem chyba wspomnieć że skrypt ma byc przeznaczony do gry metin2.Do tibii jest od groma tego typu poradników lecz do metina nie widziałem ani jednego tematu z rozwiązanym problemem.

Piszę strony w html/css. Pisać :)

Opublikowano

Dołączam się do pytania, ja też bardzo długo szukam rozwiązania tego problemu, i jeden koleś powiedział mi, że samemu tylko takie coś można napisać.

Pozdrawiam, Maniek {Zbieram-}

ptaki9wudw3tb4.gif

Opublikowano

Heh nawet nie napisałeś czy założyłeś konto na dotpay.

Rejestracja tam jest płatna 10zł (jednorazowa płatność) i jak założysz konto, zatwierdzą je to powinieneś mieć do wyboru usługę i powinieneś dostać jakieś instrukcje... ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

A to co to jest? DAWAĆ 5*!

http://www.mpcforum.pl/topic/153441-tut-sms-shop-item-shop-100-dzialajacy/

Wystarczy umiec szukać ;> Skonfiguruję Wam to itd za drobny datek na PayPal :) PW!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A ja dam Wam mój własny skrypt na dotpaya bez przepisywania kodów ;]

Ktos wysyła smsa o tresci TC.twojanazwa.jego id w grze i automatycznie doładowują się SM :)

Zainteresowani pisać na gg 586659

P.S.: Skrypcik za sms 3,66zł. Konfiguracja 4,88zł. :)

P.S.2: Kupując ode mnie ten skrypcik przyczynisz się do szybszego powstania mojego dedyka =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...