Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja propozycja co do forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki pomysł, by stworzyć coś takiego jak "pochwały". Są już ostrzeżenia, więc przyszedł czas na pochwały.

Proponuję by pochwały mógł przyznawać autor tematu, lub by była taka opcja (włączana przez autora tematu) by każdy mógł dać pochwałę autorowi tematu, jeśli sądzi że jego post zasłużył na pochwałę.

W ten sposób rozpoczął by się wyścig o to kto będzie miał więcej pochwał, co za tym idzie ludzie by zaczęli sobie pomagać i forum coraz bardziej by się rozwijało.

To może się sprawdzić.

Dziękuję i pozdrawiam.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Nie nie nie nie nie bo każdy zacznie spamować typu :jak włączyć jednego bota na tysiąc pięćset sto dziewięćset sposobów a z tego by działał tylko 1 xD.Gwiazdki wystarczają chodź i tak są według mnie zbędne ; P

Opublikowano

Jestem za pomysłem doniaka94

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

@azef, ale to właśnie inni mają dawać te pochwały nie za byle gówno, tylko za to co według nich jest tego warte.

Niech się wypowiedzą Ci co mają na to największy wpływ :D

PS: tylko chyba trzeba na to mieć skrypt czy cóś ja się nie znam, ale na pewno się znajdzie na forum ktoś kto się zna :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...