Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Własny Priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam czy jest jakaś różnica gdy na końcu jest connect: Network is uncerable, a connect: operation timet out ?? Proszę o szybką odpowiedź..

Mam 2 pytanie.. Dlaczego na serwer mogę się ja zalogować, a kolega nie? jak już wspominałem mam connect: network is uncerable w sysinstall ustawiłem chyba all tak jak powinno być.. O co chodzi? Podaruję + i 5 za odp.

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

To znaczy że serwera dziala a kolega nie moze wbic bo moze nie masz portó włączonych lub dales mu swoje spol z koncowka 100

navas63.png
Opublikowano

W serverinfo.py generator zrobiłem dla niego 2 serwy .. Moje ip z końcówką 100 i bez. On to wkleił to serferinfo.py, które mu dałem do kamermoda i 1 serwer mu nie działa (błąd podczas), a 2 serwer normalnie działa on loguje się, ale gdy wybiera postać wywala go.. Wiecie o co chodzi? Może musi być to connect: Operation timet out

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Operation Timed Out - Oznacza , Że Serwer Nie Zdążył Wykonać Wszystkich ządanych Akcji W Okreslonym Czasie

W Pliku Core ( Questy English Lub Hongkong ) mozesz Zmienic Czas Na Wiekszy I Serwer Zaladuje Wszystko

Network Is Unreachable Oznacza ze komputer nie mozesz sie polaczyc z baza danych

dlaczego przeciez ja moge sie polaczyc ?

Komputer jako pierwsze chce sie polaczyc z baza danych o takim ip zewnetrznym dopiero potem szuka powiazania w sieci DHCP wewnetrznego polaczenia...

ale te bledy nie przeszkadzaja w graniu...

Prosze O Rejestracje Na Moim Bux'ie !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...