Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.Pl Woj Body Zr Czy Int

barteciuha

Int czy zr.  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Int czy zr?

• int
      12
    • zr
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol xD tylko nic zr nie daje wojowi surze i szamanowi opruczy uniku ja daje w inta bo zwieksa sie atak aury i skil + to że masz wiencej pe wienc dawaj w int :D

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

zdecydowanie zr bo jak zchodzisz z konia aby np włączyć berka a masz kilka grupek na sobie to mniej ci dmg zadadza bo bedzie miss czyli 0

ps mam takie same avatry :P

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

dawaj w zr. mnie na zr 10 szponki hitaly ok 400 z ze zr 35 hitaja ok 250wiec oplaca sie jeszcze jak wsiadziesz na militara to bedziesz mial niezle;)

xxx

Opublikowano

jeśli uważacie że jestem noobem to dalczego mam aura na m4 i daje mi 248 ataku na 70lvl ? wam pewnie 200 xD

Opublikowano

Zdecydowanie zręczność, będziesz mniej w dupsko dostawał :D

@ laska

Gratulacje aura m4 na 70 lvl widać, że mało wiesz.

Opublikowano

BEZDUCH szkoda tylko aura 5kk kosztuje wienc wole zostawic se stal i złodzieja +9 ;p a reszte mam na g bo wole eq od skil i wszystki mam n hita noobki w v2 spocik biore z buffem mam 600 defa ;p

Opublikowano

Laska tak tak ty masz 70lvl ;) Wątpie w to ;] Moim zdaniem nawet 50lvl niemasz.

A po 2. Co będziesz miał z tego że masz więcej PE?? Chyba nic ...

Ja bym dał w ZR bo potem mobki mniej walą i dodaje ci siły ataku ;)

Opublikowano

jeśli uważacie że jestem noobem to dalczego mam aura na m4 i daje mi 248 ataku na 70lvl ? wam pewnie 200 xD

Może i jesteśmy noobami , ale przynajmniej umiemy normalnie pisac.

Dziecko ty i 70lvl? za dużo YT się naoglądałaś.

Ps.ten avatar jest dla starszych od Ciebie o.O.

@topic

Ja na 72 (feniks) dawałem w int, (pierwsza postac) ale teraz tego żałuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla mnie to różnicy nie ma, raz dawałem i w INT, drugi raz w ZR, i różnicy nie poczułem ...

@PS laska:D fajnie że z stala +9 masz 600 defa, jak sie ma 615 :) chyba że hełm na 1 lvl +9 pff ha ha , lub moze zelka +7 :P

Mam stal +8 i mam 605 defa, a Ty niby +9 i tylko 600, pzdro, ja sie nie nabralem :D

Opublikowano

Dawaj w zr będziesz miał więcej uników, czyli jak ktoś będzie bił to nie zawsze ci coś zabierze tylko niekiedy miss ;d @laska: stal+9 i zlodziej+9 tak tak i 600 defa ze stalka+9? haha "PRO" przecież ja na bodym 76 miałem boga +7 i miałem 560 defa. o.O Pozdro...

Opublikowano

Zdecydowanie zręczność ;p jak wymaksujesz to co chwila miss będzie ;P zresztą jak by to wyglądało dobry wojownik który nie potrafi uniknąć ciosu;p xD

Laska:

Powiem Ci tyle że podpaska Ci klaska, w tibi nabiłeś pewnie 43643543k lvl nie ? <lol2>

Opublikowano

lol xD tylko nic zr nie daje wojowi surze i szamanowi opruczy uniku ja daje w inta bo zwieksa sie atak aury i skil + to że masz wiencej pe wienc dawaj w int :D

POMOGŁEM DAJ +

Aha..

ZR dla twojego uświadomienia daje więcej np. ataku z duszka ;] I wiele daje innym klasom.

Dziala na all postacie więc proszę jeśli nie znasz czegoś nie wprowadzaj w błąd.

Ogólna regułka jest że idziesz w zręczność ;] Pomaga ona wiele w expie ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...