Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Premka Gold 10 Days

ghost2vo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem sie z wami podzielic nowa wiadomoscia - a mianowicie jak zdobyc premke gold na 10 dni za darmo! Otoz wchodzimy na stronke warrock.net wchodzimy w Reedem Code a nastepnie wpisujemy 9dragons i akceptujemy. Od czasu aktywowania tego kodu mamy premke na 10 Dni Gold ZA free + kusza dla snipera! :) Pozdrawiam i licze na + :)

Opublikowano

Ja... Nie wytrzymam czemu boże na tym świecie są tacy ludzie.Trzymajcie mnie lepiej bo mu walne w r.j czytaj uchem a nie brzuchem jest to na forum prędzej dam p pysku nirz +

dajplusa.png
Opublikowano

Powinni banować takich gości bo dość że temat zakładają i jeszcze na dodatek posty. A co do premki i kuszy to każdy chyba zna stronę warrock.com.pl tam są nowości

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Powinni banować takich gości bo dość że temat zakładają i jeszcze na dodatek posty. A co do premki i kuszy to każdy chyba zna stronę warrock.com.pl tam są nowości

Zgadzam sie.

Po co qrwa zakdacie temat, ktory juz byl kilka albo kilkanascie razy na forum. to tlyko pokazuje, ze administracja forum nie potrafi sobie poradzic z takimi nobami. za takie zakladanie tematow powinni dawac odrazu bana na ip i tyle. Tylko zasmiecaja te forum.

alghouti69_2_1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...