Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Błąd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Grałem spokojnie,aż wreszcie włączam i już kiedy wyskoczyło okienko warrocka zapełniające cały ekran(chodzi mi o to okno,gdzie normalnie gramy,dajemy Game Start itp.) i w czasie ładowania jakiś błąd C + + czy jakoś tak. Więc zamierzam zreinstalować warrocka, to pobieram jakąś instalkę,którą ktoś podał na MPC.Ale wyskakuje mi błąd NCIS. Próbowałem instalować z gamesfirst Live ale dobrze wiecie,że też się nie zainstaluje... Próbowałem naprawiać błąd NCIS z tą angielską stroną,ale to też g*wno dało.

Proszę o pomoc...

P.S

Chciałem zreinstalować warrocka od mojego kuzyna(bo od niego zainstalowałem) ale nie chce mi znów pożyczyć i kłamał,że to oddał koledze, a widziałem jak chował tą grę za mikrofalę...(jego nick na mpc to wazaming)

7683rendersniper.jpg
Opublikowano

pobierz przez gamersfirst Live ..............@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Z gamesfirst pobrało się,instaluje i po połowie paska instalacji wyskakuje error z jakimś elementem mapki i instalowanie się wyłącza.I tak w kółko...

7683rendersniper.jpg
Opublikowano

Z gamesfirst pobrało się,instaluje i po połowie paska instalacji wyskakuje error z jakimś elementem mapki i instalowanie się wyłącza.I tak w kółko...

reinstaall pomaga kilka razy poinstaluj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...