Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Błędne Patche ?

Ylayron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mam taki problem, że gdy patchuje RoMa przy (najwięcej tego jest przy patchu "patch_3.0.0.2160.en_3.0.1.2153.en") , wyskakuje mi, że nie może znaleść pliku (kilka plików tak nie może znaleść) np. other.exe ,z tym że ja znalazłem plik other tylko ma rozszerzenie .fdb . Reszta plików " błędnych " jest w folderze wdb. I to wygląda tak w folderze jest plik: nazwa.wdb a w patcherze jest napisane wdb.$nazwa$wdb.wdb czy jakoś tak podobnie.

Moje próby działania w kierunku naprawy:

1.Kilkukrotna preinstalacja gry z ponownym patchowaniem.

2.Patchowanie auto oraz ściągałem zewnętrzne patche.

3.Instalacja, potem isntalcja patch, odpalanie klienta po dojściu do końca update client wyłączam aplikacje, kolejny patch , znowu odpalanie klienta po dojściu do końca update client wyłączam aplikacje , kolejny patch... i tak w kółko aż zainstaluje patcha.

4.Zmienianie nazw tak żeby zgadzały się z tymi z instalatora patcha. (dalej wyskakuje, że nie może znaleść pliku, chodź nazwy się zgadzają.

Nie mam już więcej pomysłów. Grę mam z CDA wysłałem im już maila, ale jak będę szukał na jeden front pomocy to długo się zejdzie. Mail też poszedł do supportu RoMa.

Nie piszcie żebym ściągał ze strony gry bo kumpel ze szkoły też ma ten problem a ściągał z ich strony .

P.S. Mam windowsa Viste kumpel ma 7

2 P.S. Grę kupiłem w maju i działa przez ok 2 tyg dopóki nie wypuścili tego patcha.

3 P.S. Nie ja jeden mam ten problem szukałem po necie i wiele osób się na ten plik other.exe skarżyło

4 P.S. Za rozwiązanie problemu dam 5 i + za próbę pomocy dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Ej no kto mi wreszcie odpisze. Che wreszcie zagrać w te gre.

Jak UP daje 5 i + lub - kto co woli.

Meth0d jak jeszcze raz dasz mi WARNA za nic to cie własnoręcznie wykastruje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Ylayron, nie mam pojęcia co się stało : /

Nigdy nie spotkałem się z takim rodzajem błędu, z tego co piszesz robiłeś praktycznie wszystko i nie śmiga. Może spróbuj format systemu zrobić choć nie wiem czy to pomoże.

Skontaktuj się z administracją gry, być może oni coś będą wiedzieć na temat tego błędu.

18101299.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...