Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi Na G1

Scorpsnake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam juz ip amerykanskie i wogole wybieram reklamy uzupelniam je i wszystko zrobilem z 10 reklam a wogole pkt nie dostaje ;/ jak je wybierac zeby je dostawac i moze jak je uzupelniac ? ... prosze o pomoc ;//

Sr za ort.

Opublikowano

polecam ci hot spot shield do zmiany ip najczęsiciej na reklamach musisz się zarejestrować i wypełnić ankiete :P

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

polecam ci hot spot shield do zmiany ip najczęsiciej na reklamach musisz się zarejestrować i wypełnić ankiete :P

Mowilem ci juz ze zmienilem ip i mam bardzo duzo reklam ale nie dostaje za nie pkt jak je uzupelnie prawidlowo !

Opublikowano

To tak ci powiem. Nie wszystkie reklamy działają wiec musisz ciągle robić jedna po drugiej ja zrobiłem 30 reklam zanim uzbierałem 400 g1.

To naprawdę nie jest łatwe ale bardzo się opłaca ^^

Jest też taka możliwość że wypełnione przez ciebie reklamy zostawiłeś niedokończone, może coś przeoczyłeś

Z reszta większość reklam wymaga na końcu podanie prawdziwego numeru telefonu ale amerykańskiego -.- czego my nie posiadamy i nie możemy zakończyć reklam

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Opublikowano

90% reklam to fake, ty musisz znaleźć te działające ^^

rany boskie xDD 90 % ? no trudno ;) dzieki ziomki za pomoc do wszystkich + leca i 5-teczki ;)

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...