Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Vindictus Mmorpg - Nowy Dział !

Wrrr

Vindictus - Brutal Multiplayer Online Action  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ocena Gry Vindictus

• 1*
      2
    • 2*
      2
    • 3*
      1
    • 4*
      1
    • 5*
      1
    • 6*
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vindictus.png

Strona główna

http://vindictus.nexon.net/

http://passport.nexon.net/Registration/Signup.aspx?nexonTheme=Vindictus

Download [1,943 MB]

http://vindictus.nexon.net/Support/Client.aspx

systemp.png

Polskie Forum Tej Gry

http://www.vindictus.pl/

Gamplay

FAQ

Konto i informacje osobiste

Jak mogę stworzyć konto?

Na stronie Vindictusa kliknij "SIGN-UP", który znajduje się pod przyciskiem "Start Game".

Jak mogę zmienić ID/Hasło?

Kliknij "MY ACCOUNT", zaloguj się, kliknij "ACCOUNT INFO" i wpisz wymagane informacje. Wtedy będziesz miał możliwość zmiany hasła oraz innych danych.

Jak mogę chronić moje ID i hasło?

NIGDY nikomu nie podawaj żadnych informacji o twoim koncie. Nie ściągaj nielegalnego oprogramowania oraz nie graj na komputerze jeśli nie masz pewności, że takowego nie posiada. Nie dziel z nikim konta. Inne osoby NIE mogą tak po prostu ukraść twojego ID/Hasła, chyba że pomożesz im świadomie lub nieświadomie. Sprawdzaj również regularnie swój komputer oprogramowaniem antywirusowym.

Zgubiłem mój ID/Hasło. Co mogę zrobić?

Kliknij na "Forgot your Nexon Passport ID" lub na "Forgot your

Nexon Passport password" i wpisz wymagane informacje.

Jak mogę zweryfikować moje konto?

Kod weryfikacyjny zostanie wysłany na adres e-mail podany w procesie rejestracji konta. Zaloguj się i kliknij na "ACCOUNT INFO", a potem na "VERIFY ACCOUNT". Tam wklej kod weryfikacyjny, który otrzymałeś na swój e-mail. Jeśli nie pamiętasz swojego adresu e-mail, zalecamy stworzyć nowe konto z poprawnym adresem.

Nie otrzymałem wiadomości e-mail potwierdzającej rejestrację. Co mam robić?

Jest kilka możliwości rozwiązania tego problemu: 1. Adres e-mail, który wpisałeś podczas rejestracji jest niepoprawny. 2. Poczta z której korzystasz odrzuciła e-mail, uznając go, kwalifikując go jako spam lub inną niechcianą pocztę. 3. Twoja skrzynka pocztowa jest zapełniona. Wpisz ponownie poprawny e-mail i kliknij "Re-sen Verification Code" w celu ponownego otrzymania wiadomości potwierdzającej rejestrację.

Zapomniałem mojego "sekretnego pytania". Mogę je odzyskać?

Wyślij nam wszystkie informacje jakie podałeś podczas rejestracji. Jeśli będą poprawne i będziemy mieli pewność, że konto na pewno należy do ciebie, wtedy będziemy wysłać ci "sekretne pytanie". Proces ten jednak może trwać dość długo, tak więc przestrzegamy abyś zapisał i schował w bezpiecznym miejscu wszystkie informacje, które podałeś w procesie rejestracji.

Jak mogę skasować konto?

Konto może zostać skasowane poprzez skontaktowanie się z biurem obsługi na naszej oficjalnej stronie.

Po skasowaniu mojej postaci, dlaczego nie mogę stworzyć nowej z tą samą nazwą?

Aby stworzyć nową postać z tą samą nazwą musisz poczekać 30 dni od momentu skasowania poprzedniej.

Czemu nie mogę wcisnąć przycisku "Create Character" i stworzyć nowej postaci?

Aktualnie możesz stworzyć 4 postacie. Przycisk to umożliwiający przestanie działać jeśli stworzyłeś już maksymalną dostępna liczbę postaci (4).

Nadużycia / Hacking / Nękanie

Czym jest nękanie? Jak mogę to zgłosić?

Wszelkie działania prowadzone w celu uniemożliwienia spokojnej rozgrywki innemu graczowi jest uznawane za nękanie. Kradzież spota/potworów (KS- Kill Stealing), obrażanie, zasypywanie wiadomościami jest uznawane za nękanie. Wszystkie tego typu działania podlegają karze (np. zawieszeniu). W celu zgłoszenia takich sytuacji kliknij "Support" na naszej oficjalnej stronie.

Co to jest keylogger?

Keyologger jest programem który ma możliwość rejestrowania wszystkich czynności wykonywanych na komputerze i automatycznego wysyłania zapisanych logów poprzez e-mail lub FTP. Logi te zawierają wysłane przez nas wiadomości e-mail, odwiedzane strony, operacje na plikach, wszystkie informacje wpisywane na klawiaturze (nawy użytkowników, hasła, rozmowy), zrzuty ekranu i wiele innych. W większości przypadków logi wysyłane są w odpowiednich odstępach czasowych. NIE otwieraj żadnych podejrzanych plików/filmów od kogokolwiek. NIE wpisuj danych swojego konta na podejrzanych stronach. Pamiętaj, że my w żaden sposób nie jesteśmy odpowiedzialni za utracone przez ciebie informacji o koncie, czy nawet konta. Sam jesteś odpowiedzialny za to, aby bezpiecznie przechowywać informacje dotyczące twojego konta.

Gzie mogę zgłosić wszelkie próby hakowania i inne nadużycia?

Spójrz na "Support Menu" i kliknij "e-mail of inquiry". Ten link umożliwi ci zadanie pytań dotyczących twojego konta oraz zgłoszenie problemów.

Płatności

Co to jest PayPal?

PayPal, zaufany lider płatności internetowych, umożliwia zarówno kupującym jak i przedsiębiorcą wysyłać i otrzymywać pieniądze online. PayPal posiada ponad 78 milionów klientów z 56 krajów i regionów. Jest akceptowany przez sprzedawców na całym świecie.

Dlaczego PayPal?

PayPal pomaga chronić dane twojej karty kredytowej z pomocą najlepszego w branży bezpieczeństwu i systemu zapobiegania nadużyciom finansowym. Podczas korzystania z PayPal, informacje finansowe nie są udostępniane kupcowi. Odwiedź

http://www.paypal.com i dowiedz się więcej!

Kupiłem NX poprzez PayPal ale nic nie otrzymałem.

Pomimo tego że większość transakcji będzie zrealizowane natychmiast, czasami twoje zamówienie może potrwać kilka dni zanim zostanie zaktualizowane w naszym systemie. Wszystkie płatności muszą mieć status "zakończone". Nie dokonujcie wpłaty po raz drugi w trakcie procesu czekania na zakończenie transakcji. Sprawdź konto PayPal aby znaleźć status transakcji. Pamiętaj, że nie akceptujemy 'e-checks' jako metody płatności.

Jaka jest różnica pomiędzy "NX Prepaid" i "NX Credit"?

NX Prepaid zasilany poprzez Nexone Game Cars i PaByCahs, nie ma ograniczeń w grze do zakupywania przedmiotów, innych niż ograniczenia levelowe. NX Credit zasilana przez PayPal jest ograniczona do zakupu tylko określonych przedmiotów w grach Nexon.

Cena kupna i cena którą zapłaciłem się nie zgadza.

Ze względu na zróżnicowane narodowościowe naszych klientów, różne podatki i kursy będą zastosowane do każdej transakcji.

Strona płatności nie załadowała się. Czy mój zakup został zrealizowany?

Twój zakup nie mógł zostać zrealizowany chyba, że na naszej stronie pojawia się strona to potwierdzająca. Jeśli nie otrzymałeś potwierdzenia stwierdzającego, że zakup został pomyslnie zrealizowany, nie musiszi się martwić ponieważ jeszcze nie dokonałeś jakiejkolwiek wpłaty. Przejdź przez proces płacenia jeszcze raz, jeśli chcesz dokonać zakupu.

Czy mogę zakupić NX od kogoś innego lub odsprzedać?

Nie ma możliwości transferu NX. Użyj funkcji prezentu jeśli chcesz zasilić inne konto.

Moje konto zostało zbanowane. Dostanę zwrot pieniędzy?

W Warunkach Użytkowania jest wyraźnie napisane, że po zakupie nie ma możliwości zwrotu pieniędzy. Jeśli Twoje konto zostało zablokowane lub usunięte, w dowolnym momencie, z jakiejkolwiek przyczyny, nie będziesz uprawniony do otrzymania zwrotu jakichkolwiek użytych lub nieużytych NX Cash lub zakupionych za nie przedmiotów.

Instalacja i sprawy natury technicznej

Jakie są minimalne/rekomendowane wymagania aby uruchomić grę?

Minimalne:

* Procesor: Single Core 2.4 Ghz

* RAM: 512MB

* Karta graficzna: Geforce 5xxx series(256) lub podobna

* Dysk: 5GB wolnego miejsca

Zalecane

* Procesor: Dual Core lub lepszy

* RAM: 1GB

* Karta graficzna: Geforce 7xxx series(512) lub podobna

* Dysk: 6GB wolnego miejsca lub więcej

Jak mogę pobrać grę?

Idź do "Support>Game Clients & Updates" aby pobrać lub kliknij przycisk "START GAME" aby zacząć pobieranie automatycznie.

Czy Vindictus działa na komputerach Mac/Apple?

Aktualnie żadna z naszych gier nie posiada wersji dostępnej dla komputerów Mac. Jeśli posiadasz najnowszą wersję Mac z procesorem PowerPC, jest kilka możliwości aby zainstalować na nim system Windows i uruchamiać programy i gry dostępne dla Windowsa. Więcej informacji jest dostępnych na oficjalnej stronie Apple:

http://www.apple.com

Kiedy instaluje grę wyskakuje mi komunikat: ERROR CODE=-60.

Kod błędu numer 60 pojawia się gdy instalator nie może połączyć się z siecią.

Rozwiązanie 1.

Błąd może być spowodowany przez tymczasowe warunki panujące w sieci, spróbuj ponownie za klika minut.

Rozwiązanie 2.

Błąd może być spowodowany, ponieważ program został zablokowany poprzez twój program antywirusowy lub firewall, dodaj więc program do wyjątków lub skontaktuj się z administratorem sieci w celu uzyskania pomocy. Po usunięciu blokady spróbuj uruchomić instalator ponownie.

W trakcie instalacji pojawia mi się błąd NGM.

Błąd NGM można rozwiązać następującymi sposobami:

Krok 1.

Wyłącz Internet Explorer.

Krok 2.

Sprawdź czy NMService jest uruchomiony, w tym celu wejdź w zakładkę procesy w menadżerze zadań (ctrl+alt+delete) i jeśli jest uruchomiony, wyłącz go poprzez kliknięcie prawym przyciskiem myszy i wybranie "Zakończ proces".

Krok 3.

Ponownie zainstaluj po wyjściu z NMService.

Legenda głosi...

Powietrze jest gęste od rozpaczy, i walki nigdy nie znikają. Pada deszcz, a ziemia jest jałowa, jak gdyby na ziemię zostało wylane zbyt wiele krwi do owoców piwa. Monstrualne stwory czają się w każdym rowie, Jaskinii, i dolinach. Aby przetrwać, tłoczą się, tworząc mur miasta. Jeszcze, krycie się za tymi murami nie gwarantuje bezpieczeństwa ...

Co stało się ze światem zewnętrznym? Niewiele osób wie. Mniej opieki, aby dowiedzieć się. Jako brnąć w spólny taniec jednego dnia do pustego obok, tylko jedna myśl trzyma ich przy nadzieji: Legend. Legenda nadejdzie. Ludzie tęsknią za tym, módlą się za to. Mają nadzieję i wierzą.Ponieważ wierzą, wiedzą.

Pewnego dnia, będą w Erinn.

Jak na razie nie ma hacków do tej gry, ale będą na 100%, jest tylko wersja US, już niedługo zakończa się beta testy i gra zostanie wprowadzona do użytku...

A wersja Europe w styczniu najprawdopodobniej...

76561198090890807.png

Opublikowano

Cóż, jak na moje oko to będzie B2P a najgorzej P2P, bo gra wygląda fajnie i gameplay nie jest taki jak w innych grach. W sumie nie mam nic przeciwko, tylko nie ma ankiety.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Najnowsze info:

Na forum piszą że już po 1 wrześniu będzie można zagrać w ta gierkę....

Ale to Nexon więc może być tak że okres czekania przedłuży się o tydzień lub nawet miesiąc ^^

Trzeba czekać ^^

76561198090890807.png

Opublikowano

No w sumie fajna gra:D może być i taki dział :) Nie wiem jak wy ale mi sie podoba znam dobrze tą gre mógłbym doradzić komu co chce o niej wiedzieć :)

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Gość Mounthains
Opublikowano

Skoro gra nie posiada cheatów, to jestem na Nie.

Po co tak szybko zakładałeś topic? -.-

Opublikowano

Aha, i ja bym się tak nie napalał na tą grę w tym roku, bo o wersji EU mało jeszcze wiadomo, a gry z adresem gra.nexon.net to wersje amerykańskie gier na które europejczycy mają zbanowane IP, także nie pogracie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

nie ma gry, nie ma hacków, nie ma działu proste ...

Opublikowano

Siema, dziś się zarejestrowałem i chce pobrać gre, jeszcze nie można ściągnąć gry, ma ktoś jakieś info kiedy będzie można pobrać? :]

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

za ile?! 4 miechy, czemu tak długo trzeba czekać?

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Ponieważ teraz trwają beta testy....

Mogą grać ludzie z jakimś kluczem aktywacyjnym, czy cus dokładnie nie wiem....

76561198090890807.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro gra nie posiada cheatów, to jestem na Nie.

Mou Soul ultimate nation też nie posiada cheatów a jednak jest dział poświęcony tej grze.

Ciekawa gierka warto poczekać ;)

Me gusta.

Opublikowano

Gram od 2 dni w bete i muszę powiedzieć, że gra jest naprawdę dobra.

Pierwsze hacki już powstają (tydzień - dwa i mają być) więc można by zrobić dział.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wysłałem Ci PW z kluczem aktywacyjnym.

Swoje 2 też komuś oddaj ;D

PS. Mogłeś napisać od razu do mnie, a nie zaśmiecasz temat xD

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

W grę gram ok 5 dni gra jest klawa, zaraz po Maple jest to najlepsza gra Nexona, lecz jak już pisałem nie ma potrzeby robienia działu jeśli nic w nim nie będzie, bulidy można znaleźć w necie, zresztą to forum o cheatach a nie o prowadzeniu postaci. zresztą podobno w grudniu/ styczniu ma być wersja EU a za ten czas jakieś hacki powinny być.

Opublikowano

Ja bym dodał ten dział po premierze na europe, do tego czasu nie ma mowy o tym dziale...

ten temat dałem bo myślałem że będzie u nas wcześniej...

thx za klucz swoje 2 klucze oddam na 100 % ^^

76561198090890807.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie opłaca się robić, skoro takie komplikacje są. Poczekamy do wyjścia EU ;)

Dodatkowo nie istnieją hacki, więc to wgl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...