Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

Bercus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin2Pl i serwery prywatne to badziewie to coś ma w sobie ze wciąga chodzisz danom klasom po mieście albo rozwalasz potwory zrozumcie mnie metin2PL to zwykłe badziewie nie grajcie w niego bo to szajs grajcie dalej to was nikt nie będzie lubił będziecie mieli dziewczynę to was żuci bo macie czas na metina a dla niej nie i znam mojego kumpla miał dziewczynę i grał w metina i go rzuciła miał 60lvl a jak przestał grac w metina i miał czas dla niej to było im dobrze a grajcie w metina w rok szkolny to będziecie mieli czas na metina a dla kumpli albo w domu syf i ubóstwo będziecie mieli nie będziecie mieli czasu dal siebie tylko dla metina mówię wam posłuchajcie mnie mowie prawdę Pozdro to będzie kto mnie zrozum to grał nie będzie a jak skończyłem z tom grom i mi jest dobrze tera mam na wszystko czas a nie jak wtedy wy macie ten nałóg skoncie z nim mówię wam nara Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żegnamy N3o.

Koniec z takimi tematami nie podoba sie Metin2.

To WoN!

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

Metin2Pl i serwery prywatne to badziewie to coś ma w sobie ze wciąga chodzisz danom klasom po mieście albo rozwalasz potwory zrozumcie mnie metin2PL to zwykłe badziewie nie grajcie w niego bo to szajs grajcie dalej to was nikt nie będzie lubił będziecie mieli dziewczynę to was żuci bo macie czas na metina a dla niej nie i znam mojego kumpla miał dziewczynę i grał w metina i go rzuciła miał 60lvl a jak przestał grac w metina i miał czas dla niej to było im dobrze a grajcie w metina w rok szkolny to będziecie mieli czas na metina a dla kumpli albo w domu syf i ubóstwo będziecie mieli nie będziecie mieli czasu dal siebie tylko dla metina mówię wam posłuchajcie mnie mowie prawdę Pozdro to będzie kto mnie zrozum to grał nie będzie a jak skończyłem z tom grom i mi jest dobrze tera mam na wszystko czas a nie jak wtedy wy macie ten nałóg skoncie z nim mówię wam nara Pozdro

A ty pajacu byś chociaż te błędy poprawił ... Albo poproś Babcię żeby pisała za CB

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Tak samo jak do tibijczyka Powiedz :Tbie to gówno nie graj

Tibijczyk by cie zjadl wysrał na raz

My z metinem tak samo tyle ze metinowcy nie sa agresywni ;p

Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać, ale tak masz grube nogi. Na pocieszenie wstawiam zdjęcie kota z serem na głowie:

cheese%2Bcat.jpg

Pomogłem daj +

Opublikowano

Ja gram Tylko Dla Zarobku i Troche Dla Przyjemności Np Grałem 3Dni na Metin5 Wbiłem pro konto i sprzedałem za 50zł Konto na Yt2Game 4Postacie 90lvl Z Eq 35Zł itp Wojownik body na Obsydianie 55lvl 110zł ale to już dawno

Opublikowano

Pewnie rodzice dziecku zabronili grac w metina bo się z niego zrobił no-life ;] A ze kończą sie wakacje to dziecko musi isc do szkoły i nie bedzie moglo grac w metina i na samą myśl o tym cos mu strzela do głowy i robi z siebie idiotę na mpc ;]

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Dodaj nową pozycję...