Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Przejść Fireteam Zombie

Misiek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli co zrobić żeby zombie cię nie zabiły. (Gordon)

1. Wychodzimy na zewnątrz domku jakiś metr od drzwi.

2. W hacku wybieramy gravity na 1 i skaczemy.

3. Gdy już znajdziemy się "w niebie" włączamy telekila i kosimy.

To jak by ktoś nie wiedział i probował wejść na jakieś glitche.

A teraz pytanie ode mnie. Wie ktoś może jak włączyć i chodzić na ghoscie gdy się zrobi tak jak napisałem? Pytam ponieważ czasem telekill nie widzi niektorych zombie.

Nicki w grach : Misiek, Misiek44, Grajek, Grajek44, Cz3cz3n i podobne

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. — Stanisław Lem

18706.png

userbar.png

91.jpg

Opublikowano

A teraz pytanie ode mnie. Wie ktoś może jak włączyć i chodzić na ghoscie gdy się zrobi tak jak napisałem? Pytam ponieważ czasem telekill nie widzi niektorych zombie.

po prostu wejdź do gry z ludźmi którzy zostaną na ziemi i będą zabijać "niedobitki"

Opublikowano

Szybki sposób na raporcik który zakończy się banem.Ktoś zrobi ci 2 ss i jest po tobie.

Moim zdaniem nie opłaca się grac na Telekillu.Ponieważ stracisz tylko swój czas włożony w tą grę.

Wall haka oraz No recoil to jeszcze zrozumiem bo raczej ciężko udowodnić komuś że to posiadasz.

9368_gold.png

Opublikowano

Wall haka oraz No recoil to jeszcze zrozumiem bo raczej ciężko udowodnić komuś że to posiadasz.

no chyba że jest się kretynem i wyskakuje się zza ścian i od razu w kolesia ;D tak więc wystarczy to uchwycić na filmiku

a telle kill to tylko z kolegami/clanem ;D

Opublikowano

Nawet jak grasz z ziomkami czy z klanem trzeba uważać na combo oraz HS.Oni cię nie na kablują ale podczas wbijania na mecz jak jakiś koleś sobie zobaczy twój profil a tam Combo 100 i 90% hs to już wiadomo że automatycznie cię zaraportuje.

9368_gold.png

Opublikowano

ghost moda uzywasz tak...

poprsotu musisz gdzies sie zkitrac glitchem i wlaczasz ghost moda a ghostem poruszasz sie starzalkami jak wcisniesz w,a,s lub d to wyjdziesz z glitcha i zombie cie zabije

Opublikowano

czlowieku ale odkrycie kazdy to juz wie ale jak przejdziesz tak to po tem nexson wejdzie do twojego kompazobaczy ze masz hacka i ban gwarantowany wiec po koniec rundy lepiej zejsc na dół

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Tak mi się zdaje iż oni nie wchodzą na komputery.Po prostu gra wysyła im samoczynnie screeny które sama robi.

Na podstawie tego działają game logi.

Oczywiście mi się tak zdaje ale w 100% nie jestem pewien.

9368_gold.png

Opublikowano

mam lepszy sposób!

Po prostu wciśnij gravity na 1 potem leć do sufitu i telikill włącz

I jeszcze potem aimbot on i coś tam pod nim na 2(są trzy opcje do wyboru)

Wtedy więcej punktów i co jakiś czas są headshoty xD to jest mój spasób.

Spróbójcie!!! B)

Opublikowano

Tylko do cholery nie da rady wypełnić misji z zombie jak sie samemu zostanie .....Ghost nawet nie pomaga a po drugie mozna włączyc gravity i superjump i wyskoczyć przez drzwi szybciej i chociasz Full hp zostaje :)...Pozdro

Opublikowano

czlowieku ale odkrycie kazdy to juz wie ale jak przejdziesz tak to po tem nexson wejdzie do twojego kompazobaczy ze masz hacka i ban gwarantowany wiec po koniec rundy lepiej zejsc na dół

jak zauwazyles idioto to on sie wlasnie pytal co to jest ghostmode a ze na jego pytanie nikt mu jeszce nie odp to ja odpowiedzialem...i na raz nastepny czytaj uwaznie posty sieroto....

i jaki nexon ? do kompa ci wejdzie ? ty sie dobrze czujesz dzisiaj? czy juz calkiem ci szajba odbija...jak tak naprawde chcesz sie popisac znajomoscia tego jak oni to robia to sie najpierw dowiedz wszystkiego i zastanow sie czy to ma wogole jakis sens

nexon nie wlamuje ci sie do komputera tylko ewentualnie komputer moze wykryc powtarzam"wykryc" obecnosc nielegalnego programu do gry combat arms w folderze tej wlasnie gry...

ej czlowieku wez sie schowaj bo mi cie naprawde zal...

Opublikowano

Tylko polecam ustawić sobie do tego aimbota że w brzuch waliło ponieważ gdzy ktos zobaczy ile masz headshotów w firetem to masz pewnego banwięc polecam w aimbot ( gordon 1.40 ) w aimie ustawić:

ON; 1

I trzecion opcje od góry na 3 dać ( niepamientam jak sie nazywa )

ywug.jpg

Smacznego