Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eternal Lands jest to darmowa gra MMORPG. Gra jak na razie dostępna jest w wersji Beta co nie znaczy, że nie jest kompletna. Beta testy tej gry są odkąd pamiętam. Prowadzone są może już 4-5 lat. Gra cały czas jest rozwijana, dodawane są do niej nowe przedmioty itp.Na stronie głównej twórców gry Eternal Lands prowadzone są szczegółowe statystyki dotyczące graczy np. zajmowane przez gracza miejsce w danej dziedzinie umiejętności, dzięki czemu możemy być na bieżąco ze statystykami naszej postaci.

W grze Eternal Lands występuje także wiele polskich gildii, do których ty graczu możesz spróbować wstąpić.

Grę polecam wszystkim bez względu na wiek i znajomość języka angielskiego, która nie jest praktycznie potrzebna. Nawet jeśli po Angielsku nie rozumiemy prawie nic (tak jak ja 4 lata temu) da się grać.

Eternal Lands była moją 1 grą mmorpg. Może grafika nie zachwyca ale gra jest bardzo fajna.

Strona

To jest ukryta treść, proszę

Download

Forum

Screeny

11-39_1.jpg

eternal_lands-71443-1242890979.jpeg

0.jpg

Tak jak już pisałem - grafika nie zachwyca.

Jeśli wam się nudzi możecie zagrać.

Opublikowano

Up mam to samo ;/ niema opcji edit co do gry sprawdzę bo mi się nudzi ;p ale chyba kiedyś o tej grze słyszałem

Opublikowano

Ja też przy niektórych postach nie mam opcji edytuj, poproś jakiegoś moda żeby Ci temat usunął i zrób nowy ;)

UP#2

Wystarczy dac kilka spacji i po limicie ;)

1359062624-U334301.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...