Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet Hax + Lvl Unlocker

JOUTUBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Features:

* Nametags,ESP and X-Hair Auto On.

* No Fog

* No Water

* No FX

* No Sun

* Always UAV

* Aim Assist

* FPS+Host IP

* Radar JAM

* Laser

* Third Person

* No Flash

* Custom FOV

Instrukcja :

Zainstaluj .NET Framework 4.0

Rozpakuj i odpal alterIWnet Hax.exe

Ustaw hax wg. potrzeb

Uruchom gre

Graj B)

Testowane ponad 2 godz. na win7 x64 ani jednego crasha :)

haxuo.th.jpgscreenwa.th.jpg

scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ed56786f86ee84a2845e45c51f7dca3ea7ba91fa342c37230f934ca54f67bd28-1283010362

alterIWnet Hax.rar

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

no wiem :) ale chodzi mi o to ze w grze jak gram to klikam na np laser to nie wlącza sie i tak jest z reszta .... rozumiesz ? o to mi chodzi ..... wiec masz moze pomysł na ten problem ?

Opublikowano

no wiem :) ale chodzi mi o to ze w grze jak gram to klikam na np laser to nie wlącza sie i tak jest z reszta .... rozumiesz ? o to mi chodzi ..... wiec masz moze pomysł na ten problem ?

hax ustawiasz przed włączeniem gry patrz instrukcja <_<

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

jak ustawiam przed wlączeniem gry to tak samo dalej nic nie dziala :( ;/ ino kwadraty i nicki ;/

To zainstalowane bez błędów ?

i daj screena jak to wygląda bo sam jestem ciekawy :)

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

z czego screena dac ? ten Framework 4 on czasami wywala jakiś blędzik .... nie wiem co to jest to przez to moze nie dzialac ? a tobie normalnie dziala ten hack ?

Opublikowano

z czego screena dac ? ten Framework 4 on czasami wywala jakiś blędzik .... nie wiem co to jest to przez to moze nie dzialac ? a tobie normalnie dziala ten hack ?

gdyby nie działał to bym tu głupot nie wstawiał a co do .Frame4 to jak masz błędy to odinstaluj i zainstaluj ponownie jak nie pomoże przeczyść kompa jakimś darmowym

progsem ccleaner i wtedy sprawdz

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

przeczyscilem tym ccleaner ale dalej nic ;/ nie wiem moze cos zle wlączam;/ najlepiej jak byś na szybko nagrał filmik jak wlączasz hack i jak grasz ok ? chyba ze ci sie nie chce to zrozumiem :) ;p

Opublikowano

przeczyscilem tym ccleaner ale dalej nic ;/ nie wiem moze cos zle wlączam;/ najlepiej jak byś na szybko nagrał filmik jak wlączasz hack i jak grasz ok ? chyba ze ci sie nie chce to zrozumiem :) ;p

Zgadzam się z przedmówcą!

aqcu39P.png
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...