Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje tutoriali do prostych programów w visual basic, zrobiłem już Stoper i Spam Bot, prosiłbym o coś tego typu.

Opublikowano

Gdybym nie szukał w google to bym tutaj nie pisał, a jak nic mądrego nie umiesz napisać to się zamknij...

Opublikowano

play: dobra odpowiedź, tak trzymaj ;d

Ninja - przeczytałeś już - spierdalaj i użyj googli. Nie umiesz szukać? To jesteś i pozostaniesz zerem. Jeżeli nie umiesz szukać to się nie rozwiniesz, a programowanie to dziedzina dla ludzi myślących. Bywaj zdrów i nie działaj na nerwy porządnym ludziom.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dajcie dzieciakowi spokój.

Jak chce niech poczyta sobie książkę "Visual Basic 2005 Od Podstaw". Sam się z niej uczyłem. Jest wyśmienita do nauki, napisana prostym językiem, wytłumaczone są kody, co jest do czego itd. Wydawnictwa Helion. Autorstwa Thearona Willisa i Bryana Newsomea

Opublikowano

Wąski, nie mam nic przeciwko temu żeby on się uczył, tylko dlaczego spamuje? Chciałbyś moderować forum gdzie co chwile jakaś kanalia pyta dlaczego coś mu nie działa lub jak coś zrobić, choć znalezienie odpowiedzi wymaga minuty szukania? Bo ja zdecydowanie bym nie chciał. Tacy ludzie potrzebują kopa w dupę by zacząć myśleć i wziąć się do nauki szukania. W świecie informacji to cholernie ważna umiejętność.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...