Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Koreanem

fdwpdobrzeotymw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam koreana przez pluga, bądź stronke i pisze mi przy tym pierwszy okienku cannot get a file version.ini. Wczesniej przy tym drugim okienku jak naciskalem game start to pisalo ze warrock przestał działać, a jeszcze wczesniej działało. I ogolnie straasznie wolno mi chodzi strona koreanskiego warrocka.

Pomagam jak moge, zdejmijcie mi 90%.

13501.png

Opublikowano

Już znalazłem problem. Coś było z moim warrockiem, bo jak odpaliłem od losia w partach to dzaiała. Nie wiem jak mogło sie to stac, bo nic w plikach nie ruszałem, a wczesniej dzialalo ;o

13501.png

Opublikowano

Tak, ale jezeli zobaczycie sie razem i ty walisz w goscia, a on w ciebie i masz takiego neta jak ja(2mb) to:on nie ma odrzutu od ciebie przez 1,5sec, bo nie docieraja do niego dmg, dlatego sie nie da zabic goscia bez straty hp i czesto zabijasz sie razem z gosciem. Dlatego nie da sie miec dobrych stat;/

13501.png

Opublikowano

O jej to graj medem.. zawsze możesz się wyleczyć po starciu...

Ja gram w Koreana i nie czuje lagów...

O wiem albo graj zombi !!

Zapraszam do klanu...

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja nie wiem w koreana nie moge doslownie grac ;// jest tak spowolniony i nie chodzi mi o "lagi" tylko o opoznienie a gram sniperem i natychmiastowa smierc przeciwnika jest potrzebna a nie ze wystrzelam 3 strzaly z psg w niego a on mnie sciaga i pada sam to mnie denerwuje a net mam 1mb/s wiec nie powinno tak robic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...