Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting I Domena .Pl Za Darmo!

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hostingowy gigant 1and1.com wkracza na polski rynek z ciekawą propozycją. Dzięki tej promocji, zakładając konto otrzymujemy darmową domenę .pl i hosting za darmo na 2 lata.

Darmowy pakiet proponowany przez 1&1 obejmuje następujące elementy:

1. 1 domenę .PL,

2. narzędzie do budowy strony internetowej „1&1 Kreator Stron”,

3. 10 GB powierzchni dyskowej,

4. pakiet 3000 GB transferu miesięcznie,

5. 100 adresów email,

6. 2 GB powierzchni poczty e-mail,

7. możliwość prowadzenia własnego bloga,

8. możliwość tworzenia foto albumów,

9. zabezpieczenie przed spamem i wirusami internetowymi,

10. wsparcie techniczne w języku polskim.

Nie czekajcie i rejestrujcie się na www.1and1.pl, aby zgarnąć domenę dla siebie. ;d

Sam aktualnie czekam na rejestrację domeny.

//Mam już domenę. : )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Co w niej dziwnego? Domena założona przed godziną: http://mateq.pl/

Domena i hosting jest na 2 lata za darmo. Po tym okresie można przedłużyć umowę już za pieniążki lub po prostu ją rozwiązać (po 2 latach automatycznie się rozwiązuje).

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

strona matq'a ; )

mix plx ;DD

wyjebane to ;x

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

Domena na 2 lata za darmo?Rewolucja o.O

Bardzo ciekawa promocja,dzięki mateq.

pozdrawiam

PS: 1and1.pl nie działa -.-

Musi działać. ; )

http://www.1and1.pl

Km5iG.png

Opublikowano

Potwierdzenie rejestracji telefonem.

@Mateq

Wprowadzałeś wszystkie swoje dane prawdziwe?

1644b8636667.png

Opublikowano

moge podac jakis falszywy pesel bo nie chce dawac prawdziwego?

mam strone z peselami jak ktos chce to

http://pesel.felis-net.com/

http://pesel.felis-net.com/

zal, trzeba telefon dac, ale jak wpisuje kome to mowi ze zle a wpisuje dobry

mozecie dac -

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Potwierdzenie rejestracji telefonem.

@Mateq

Wprowadzałeś wszystkie swoje dane prawdziwe?

Tylko telefon i email.

Km5iG.png

Opublikowano

Wprowadźcie wszystko poprawnie bo się jeszcze przejedziecie.Nie wiem jak tu ale np w home.pl dane kontrolują ręcznie - wprowadzasz nie swoje,wszystko działa a po miesiącu nagle jeb konto zablokowane.. :)

\m/ \m/

GG: 9261310

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, chciałbym poruszyć dyskusje na temat hostingu 1and1.pl, czy tylko mnie ich oferta wydaje się podejrzana? Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat - czy uważacie iż korzystanie z ich oferty jest bezpieczne czy też nie?

Cytat

4.3.

Uslugobiorca wyraza zgode na to, ze 1&1 bedzie uprawnione automatycznie – bez jego uprzedniej zgody - obciazac Konto oplatami (wedlug Cennika Uslug 1&1) z tytulu swiadczenia przez 1&1 uslug dodatkowych oraz przedluzenia swiadczenia Uslug 1&1. W przypadku nie otrzymania przez 1&1 naleznego wynagrodzenia za posrednictwem Konta Uslugobiorca jest zobowiazany bezposrednio uregulowac naleznosci na zadanie 1&1.

Cytat

4.4.

Postanowienia regulaminu danej oferty promocyjnej nie wplywaja na tresc postanowien niniejszego Regulaminu. W przypadku wystapienia sprzecznosci pomiedzy postanowieniami regulaminu przedstawionej przez 1&1 danej oferty promocyjnej, a postanowieniami niniejszego Regulaminu zastosowanie znajduja postanowienia tego drugiego.

Opublikowano

To raczej jest coś nie tak , obciążą cie was potem jakimiś zajebiście dużymi kosztami i sie do końca życia nie wypłacicie. Ja bym nie ryzykował to może być coś jak ten pobieraczek czy coś tam. Tak jak up myśle że to jest jakieś podejrzane, lepiej korzystać z zaufanych

Opublikowano

ja mam tam 4 stron od jakichs 2miesiecy i narazie zadnych koztow nie ma, a dane falszywe wiec ewentualnie loda moga mi zrobic ;]

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Jak na mój gust normalne zabezpieczenie. Ja bym poczytał o nich opinie w internecie..spróbuj też wpisać w google takie frazy jak 1&1 oszuści i zobacz wyniki.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

spoczko przeczytajcie post MrGoku68

Wierz jakiemuś idiocie, który "ma info z innych for"...

Km5iG.png

Opublikowano

Jak sie dacie w chuja zrobić to gz, jakoś zajeżdża mi fake'm ta opłata 65zł, albo koleś jakiś upośledzony albo coś, tylko on 'musiał płacić' mimo ze prawnie mogliby jedynie mu nazskoczyc, w chuja robią ;>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Spokojnie , już wiem wszystko zadzwoniłem (tylko powiedziałem że te 3 pakiety to od znajomych ) powiedzieli że jeżeli chce usunać to oni mi usuną , lecz oni dodali ze nic nie płacę :)

Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...