Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:) Siemka mam pytanie jestem początkujący nie wiem jak zagrać na privie i mam pytanie

1 Czy trzeba sciągnąć w tym celu L2 z orginalnej strony.

I prosze o link do fajnego priva i plss o jakis filmik jak zagrac na privie albo napiszcie instrukcje będzie + :D :D :D

copguy.gif

DAJ + PLSS

Opublikowano

po pierwsze pobiez klienta: epilogue, interlude, gracja final ( ktorego sobie chcesz) po drugie znajdz serwer do tego clienta ktory wybrales mozesz znalesc tu: http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html po trzecie pobiez system ze strony tego serwer'a i wypakuj go do folderu z gra zamieniajac wszystko. kiedy sie wypakuje wejdz do folderu z gra ---> potem folderu system --> a nastepnie znajdz L2.exe odpal to i prosze bardzo serwer ktory wybrales dziala mozesz tak robic caly czas bez koniecznosci reinstalu clienta wystarczy wsadzic tylko patch serwera i go wypakowac zamieniajac wszystko. Aha wazna rzecz znaczek EP = clientowi epilogue znaczek Int = clientowi interlude znaczek G3 = clientowi gracij final

Opublikowano

Ja polacam ci serwer DarkZone (www.l2darkzone.net) malo ludzi gra ale powinno sie rozkrecic.

Wiecej info o serwie na stronie /\

Jak bys sie zdecydowal to moj nick w grze - Styku

Moge pomuc na poczatek :))

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...