Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Modern Warfare 2 Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Czy możliwe jest, żeby dwie osoby grały w MW2 (Steam) na jednym koncie mając inne poziomy, prestiże itp.? Pytam, bo ja mam coś takiego. Naprawdę. Ja mam 70lvl 1 prestiż, a druga osoba ma 4lvl 2 prestiż. Może wiecie, jak temu zaradzić.

Z góry dzięki.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Jemu chodzi o to np jak jest w bad company 2. Ze mozna miec dwoch zolnierzy i kazdego osobno expić. A tutaj niestety nie da sie tak. Jedno konto, jedna postac. Ewentualnie, jak bys po kazdym wychodzeniu zapisywal staty, potem on by swoje ladowal i tak non stop ale za duzo bawienia sie z tym ;)

Niech kupic ruskiego za 30 zl tak jak ja zrobilem i po problemie ^^ kazdy ma swoje konto :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że jest jedno konto, a na jednym kompie są inne rzeczy na owym koncie, a na drugim kompie inne. Ciężko to zrozumieć, tak wiem.

Ruski CoD? Generalnie jestem niezły z języków, ale bez przesady ;). Chyba, że jakiś łatwy sposób spolszczenia jest. Jeśli owy istnieje, proszę o podanie sklepu, w jakim można go kupić (najlepiej nie internetowego, w Radomiu).

venderen, dostałeś plusa :)

@edit

Wszystko wróciło do normy. Ale proszę o wyjaśnienie, o co chodzi z tą ruską grą.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Wszystko wróciło do normy. Ale proszę o wyjaśnienie, o co chodzi z tą ruską grą.

To samo co ty masz ale po rusku i tansze.

Do kupienia na allegro

Daj minusa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...