Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Hit Killer Problem Często Sie Zacina Itp

michu504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakis sposob na 1 hit kilera zeby sie nie zacinala gra tzn np jak mam 1 hit na szamance i przelacze na woja i chce spowrotem na szamanke to sie gra a zeby ja wylaczyc to tylko przez menedzer zadan albo jak bije bije na konu i zejde to mnie wyjebie z serva albo w chuj jakies dziwne kordy i nic nie mozna zrobic macie jakis sposob zeby zapobiec temu czemus?

bd bardzo wdzięczny oczywiscie +/- jak kto tam chce

Opublikowano

Ja niestety nie pomogę, poonieważ nie używam 1hit killera. Może to wina słabego kompa\internetu.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Nie Ma żadnego sposobu na usunięcie tego buga z 1 hit killera przynajmniej nikt tego nie wymyślił ;/ a szkoda...

Im więcej Mobów naraz bijesz to rzadziej wywala odryłem takie coś

bo jak po 1 mobie biłem to co 3-4 mobek kick

OndteAw.png

Opublikowano

1-hit-killer KAZDY ma takie zwiechy - nic z tym nie zrobisz :| nie wazne jakiego masz kompa i neta to i tak bedzie Ci sie zacinalo i to jest najwiekszy mankament 1-hit-killera ;D wiec nie zmieniaj 1-hit-killera na jakiegos z innej strony bo i tak bedzie to samo

kopiuj/wklej bo to juz ktorys tam taki sam temat

Opublikowano

Jest na to lekarstwo .Nie ustawiajcie ExternalForce jakieś niewiadome liczby tylko tak z 5k ,a jak nie bedzie zabijało to zwiększcie.Sam mam stawione 10k i juz mi nie laguje.

Opublikowano

sciagnij sobie 1hk na piesci, to dziala przy innych a ten z miecza to jak nikogo z ludzi nie ma w okolicy;)

Mam nadzieje ze pomoglem i + ; )

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...