Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Server Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jestem nowy na mpc forum

mam problem z plikami polskiego programisty "suicideRLZ"

mianowicie: zrobiłem u kumpla server hamachi i wszystko jest dobrze zrobione próbowalismy hyba wszystkich ustawien ip itd

nadal nic u niego gry włączy spol wchodzi do gry normalnie znowy ja jak włącze spol z koncówkam100 lub z normailna końcówka

to błąd połączenia za serverem macie jakies rady prosze o pomoc będą plusy lub - jak kto woli :D pozdrawiam

a i PS.Ma portmap polszczony all porty

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Jeśli jesteś nowy to pamiętaj żeby nie pisać oczojebnym kolorem czcionki i pisz poprawnie po polsku to chętnie będą ci pomagać :)

Co do tematu to masz zewnętrzne czy wewnętrzne IP?

Nie wiem czy źle napisałeś "PS.Ma portmap polszczony all porty ". Nie ważne, że porty są spolszczone. Ważne, aby były włączone ^_^

Napisz coś więcej jaki serwer etc. (hamachi, no-hamachi?)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Witam

jestem nowy na mpc forum

mam problem z plikami polskiego programisty "suicideRLZ"

mianowicie: zrobiłem u kumpla serwer hamachi i wszystko jest dobrze zrobione próbowalismy hyba wszystkich ustawien ip itd

nadal nic u niego gry włączy spol wchodzi do gry normalnie znowy ja jak włącze spol z koncówkam100 lub z normailna końcówka

to błąd połączenia za serverem macie jakieś rady proszę o pomoc będą plusy lub - jak kto woli :D pozdrawiam

a i PS.mój kumpel Ma portmap spolszczony all porty serwer stoi na hamachi i ja z kumplem mamy neostrade [nie livebox] proszę o pomoc :D

ESTAVIA.PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...