Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to co w temacie piszemy tutaj jeżeli mamy jakiś problem dotyczący gry, pytanie, lub jakąś prośbę. Prosiłbym o podpięcie ;)

Może ten temat zakończy trochę spamu :D

1359062624-U334301.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gdy śćiągam uptade w last chaos to jak jest do śćiągnięcia około 4 mb to na 2,7 mb dalej nie idzie tylko stoi wie ktoś co trzeba zrobić

Opublikowano

Sprawdź swoje połączenie internetowe może nie miałeś wtedy neta jak pobierałeś, albo ściągnij z innego źródła, lub pobierz jakiś akcelerator pobierania może to pomoże

1359062624-U334301.png

Opublikowano

beliaar12@ Najpierw poszukaj czy był ów temat w którym można pisać swoje żale..

Oczywiście taki temat zakończył się niepowodzeniem.

To jest ukryta treść, proszę

następna sprawa przeczytaj to co wandet napisał...

gdy śćiągam uptade w last chaos[...]
...

Topic@ Jest to zwykły błąd który występuje dość często, musisz cały czas próbować zassać tego update. Najlepiej przy ściąganiu nierób nic na kompie/laptopie.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

ja mam pytanko co mogę zrobić, żeby program NKsp.exe czy jak mu tam nie kończył swojego działania bo mam łacze internetowe i mam często brak odpowiedzi z strony tego programu wiec chciałbym się was zapytać co mogę zrobić aby ten błąd zniknoł mam win vista i nie wiem porostu czy to z tego nie jest ;/ gram czasami 1h a czasami 10 minut i już ten błąd wyskakuje

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Win Vista to wiadomo co jest ;), po części może to być z tego powodu ale w sumie to wina tego pliku bo jak się nie mylę grasz na LC PL?? a client gry na PL wersje jest hmm nieco starszy, tak samo jest z clientem od Eterni tez mi lubiały wyskoczyć te błędy tylko, że przy wchodzeniu na server o.O

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem wiecie moze oco chodzi jak wlaczam szybki atak w jakims hacku ktury go podnosi to po chwili wywala mnie jak bije pisze "polaczenie z serwerem utracone" i wywala z gry wiecie jak to naprawic ??Dam 5 i +

1309364444-U363838.jpg

Opublikowano

Siemka, czy mógłby mi ktoś upnąć plik Nksp.exe ? A druga rzecz to, że mam problem z włączeniem gry wyskakuje send error a potem jakiś inny błąd, kiedyś udało mi się to jakoś naprawić teraz nie mogę, przeczytałem wszystkie tematy z tym związane nic nie pomogło

1359062624-U334301.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...