Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevrast [Pl] Hamachi

WoJjTeK

Podoba Wam się NevrasT?  

234 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? Serwer?

• Tak, jest super!
    • Normalka, nic Ciekawego.
    • Dno i 3 metry mu?u.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie te raty są podanie w porównaniu z PLem? jak tak no to możesz kasować serwa bo nikt grać nie będzie tym bardziej bez KU

koles jestes zalosny na tym server jak bedzie dedyk to bedzie jak csyt2 lub jeszcze lepiej lepszego serva swiat w zyciu nei widzial raty by byly mneijsze i by wiecej ludzi gralo i nei zaprzeczaj

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Serrver byl by wporzadku gdyby godziny otwarcia byly jakies ogarniete ;/ czyli mowie o tym ze 24/7 poniewaz to niest jakis fun na ktorym wystarczy zagrac godzine i juz sie ma wszystko i rozwala wszystkich. Jezeli dojdzie kiedys do tego ze bedzie on dedyk to bylby to wedlug mnie jeden z najlepszych serverow polskich teraz niczym sie nie wyroznia od innych gniotow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu temat wylądowal w koszu ? Nie widzę nic złego w tym temacie. Serwer się wszystkim podoba,a Ci którzy sciagneli klienta stwierdzili że warto było...

Raty expa zostaly podniesione z x4 do x8 !

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@DagerAchtela. Wierzchowce są wprowadzone. aczkolwiek są one w fazie beta, tzn nie można z nich bić)

@Top Na serwerze ciągle są poprawki. M.in wojownik body posiada nowy skill niestety jego nazwy nie pamiętam, ale wiem że daje szanse na krytyka

Nowe emotki m.in z komixxów wprowadzone będą 29.08.br

Polecam serwer!

@@Edit. Nie rozumiem czemu temat wylądował w koszu, prosze o przywrócenie go do działu Metin2>Publikacje Serwerów>Hamachi. Pozdrawiam FirStWarrior aka "Masz jakiś problem?"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

napisze tyle server proo

a ten kto go dal do kosza jest na serio porabany powinien byc podklejony jako najlepszy server!!

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@REFRESH

kiedy bedzie znowu on serwer? bardzo mi sie podoba

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up no właśnie ja także czekam na otwarcie. Bo oglądając filmiki na youtube to strasznie ciągnie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...