Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robienie Stali Na +9

.Scofield.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 700kk i chce zarobić i zrobić stal dla woja na +9 i mam zamiar kupić kilka stalek +1/4 i all zrobić do +7 w DT, na +8/9 bodziami, ale nie wiem czy mi się to opłaci i ile tak mniej więcej strace z tych 700kk? Bo chce zarobić na tym B) Nie wiem za ile sprzedał bym czyściutką stal +9 na S8, ale widziałem na allegro dzisiaj kupowali stal +9 (full bony/kd) za 435zł to jak wy radzicie zrobić? :)

+++/---- za pomoc B)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci o stalki dla woja to mozesz troche stracic :) Radziła bym Ci pokupowac albo poproscic jakiegos znajomego by ci wydropil kilka +4 w grocie na wiedzmie. Jezeli to niemożliwe pokupuj najtansze stalki czyli dla szamanki i je przynajmniej do +7 poulepszaj. Ja tak robilam i w ciagu tygodnia zarobilam 300kk :)

Zalezy jeszcze oczywiscie na jakim serwerze grasz bo na kazdym sa troche inne ceny.

Albo ogólnie spróbowac czarna szate zrobic na +9 (ktoras z tych ktore kupisz) a pozniej wymienic na +9 dla siebie. (chyba ,ze jestes szamanem ^^)

Opublikowano

Stal na +9 ma baaaaardzo mało na ulepszenie, nie wiem dokładnie ile.

Ale jak zrobisz za te 700kk jakąś stalke +9 to gratki ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Na same ulepszacze możesz wydać do 300kk a kupienie tych stalek trochę ciężej bo nie za dużo ludzi sprzedaje tak stalki.Ale może będziesz miał ze 200kk na ulepszanie itemów.Nie znam się zbytnio ale coś koło tego.A I tak jest 20% że zrobisz stalke na +9.Chyba ze będziesz ich miał +10.Wtedy jak się uda to może zwróci Ci 3/4 700kk

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

stal na +9 10% stal na +8 20% stal na +7 30% tak jak w przypadku innych itemow do ktorych sa potrzbne perly najlpiej ulepszac w swojej gildi bo na +9 mamy 30% a na +8 40% na +7 50% a wiec latwo to ulepszyc na ulepsznie minimum z 200kk ci pujdie z perlami a za stalki sa 10-20kk+4 to kup ich z 20 i jaraj smialo napewno z 1-2 beda +9 mnie na takie cos niestac bo niemam 1kkk

Opublikowano

20% na ulepszenie na 9 xD

Bo mam +8 na kirianie

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

ja bym radził pobawić się z żelaznymi hełmami +5 kupisz gdzieś za 50k a + 9 na s17 hodzi około 17kk a jak się postarasz to w dzień zarobisz z 500kk. A na s17 wszystkie ulepszacze tanio chodzą przez boty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Temat uważam za wyjaśniony.

A ode mnie:

Możesz bawić się w robienie sokoła na +9

ja tak zarabialem.

Ale jedno:

w 10 minut możesz być obrzydliwe bogaty

w 10 minut możesz być skoncoznym bankrutem.

Możesz też skorzystać

http://www.mpcforum.pl/topic/141620-wycenianie/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...