Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Wytlumaczcie Tego Buga

kapitankurczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[To było na metin2pl] Otóż ostatnio zbugowała mi się jakoś trująca strzała. Było to tak:

O 13 jak zawsze klikałem we wszystkie ku. Trująca weszła (pozostało 1ku do m4), a ognistej jeszcze nie mogłem czytać (płonę wewnątrz, ale to uspokaja moje ciało), więc myślę, że za 5 min ją przeczytam. I za te 5 minut znów jak zawsze kliknąłem we wszystkie ku i (?!) trująca wbiła mi 2 raz (tym razem na m4).

Co jest grane nie wiem. Ostatnio coś dziwnego się z serwerami działo (exp 200% znikające eq), ale jak to się stało, że bez niczego wbiłem 2 raz ku to nie wiem.

Jeżeli pomogłem daj add.png

Opublikowano

No dziś już tego nie miałem więc mógł być to jakiś jednorazowy bug albo wtedy może coś zrobiłem o czym nie wiem i się coś zbugowało

Mozliwe ze tak bylo ja tez tak mialem kiedys na woju mialem 2x ku aura i nacislem na 2 ku tak z ciekawosci i przeczytalo 2

Opublikowano

Znikające eq nie jest spowodowane tym, że ktoś Ci się włamuje na konto lecz to jest bug (podczas zmiany ch, przejścia przez tp może Ci coś zniknąć).

Jest to zgłaszane, na forum metina pisało, że itemy zostaną zwrócone na podstawie sprawdzenia logów.

Jeżeli pomogłem daj add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...