Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] [Tut] Dmghack + Nie Odrzucanie Mobow Z Konia

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sama nazwa mówi DMG Hack chyba nic nie muszę tłumaczyć :P

Pierwszy bonus :

Uderzemy nim 3 razy więcej niż normalnie :)

Naprzykład z Trzystronnego Cięcia normalnie uderzymy 300, a z tym hackiem 300 300 300 (co daje razem 900)

Drugi bonus :

Gdy bierzemy spota na koniu bojowym/militarze nie odrzuca nam mobów, więc expienie to teraz bułka z masłem :)

WG mnie to bardzo przydatny hack, myśle że nie którym się przyda.! Działa w 1oo %, sam na nim gram :P

Instrukcja: (chodz jest bardzo proste, i każdy raczej wie o co kaman, ale dodam :)

1# Pobierz plik DMG Hack by BloodSmokers

www.megaupload.com/?d=ZWHEAW0Z

2# Wypakuj pliki do folderu pack w lokalizacji gry Metin2

3# Włącz Metina

4# Zaloguj się do gry.

5# I dobrze się baw :)

Z tego względu że plik przekracza rozmiar 50 mb skan nie jest dostępny ale zapewniam że hack jest czysty, jeżeli nie to odpowiedzialność spada na mnie :) (skanowałem ESET NOD 32 i nic nie wykrył :)

Download :

http://www.megaupload.com/?d=ZWHEAW0Z

Jeżeli komuś pomogłem, proszę o +, jeżeli to neutralne to proszę nie dawać - . Staram się pomagać innym mimo tego że za bardzo mi to nie wychodzi :)

Czekam do 12 na skan, jak nie temat out + warn

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

yyy... modek przeciez kazdy dmg hack ma ponad 50mb wiec nie da sie zrobic skana. nikt nie ma skana w dmg hackach. a po 2 bylo tego juz moze z 20

xxx

Opublikowano

Lipa , nie moge dac skana , po 2 godzinnym skanowaniu jest takie coś - The proxy server received an invalid response from an upstream server. Proszę o nie usuwanie tego tematu, Nie zawiera żadnego wirusa/keylogera

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...