Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pl*Gaming Rekrutuje !

AveD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska obfituje w wyśmienitych graczy. Łączy nas wszystkich wysoki poziom gry, dzielą różne wizje bytu klanowego. Właśnie dlatego tak ważną decyzją jest wybór odpowiedniego klanu. Opcji jest wiele, jednak którą wybrać?

pL*Gaming stanowi alternatywę dla klanów przykładających wielką wagę do dyscypliny, permanentnej obecności w grze oraz nabijania punktów. Innymi słowy pamiętamy, że gra komputerowa to jedynie pewna forma rozrywki- odmóżdzacz i odskocznia od codziennych problemów. Nie gramy dla wygrywania- gramy dla dobrej zabawy.

Kobiety to wspaniałe, eteryczne istoty, dlatego w naszych szeregach zawsze znajdzie się miejsce dla Was drogie panie. Specjalnie dla pań obniżamy wymagania rekrutacyjne, a po dołączeniu do naszego grona w przyjaznej i ciepłej atmosferze pomagamy w podniesieniu umiejętności gry.

Oto, co oferujemy naszym Klanowiczkom i Klanowiczom:

1. Luźną i przyjazną atmosferę panującą na naszym klanowym komunikatorze, na forum jak i w grze.

2. Stałą i kompleksową pomoc w udoskonalaniu umiejętności grania.

3. Możliwość uczestniczenia w treningach, szkoleniach grupowych jak i indywidualnych.

4. Udział w potyczkach klanowych

5. W przygotowaniu drużyny turniejowe- wyłącznie dla chętnych

6. Wspólną grę głównie w trybach S&D oraz G.M. :!:

Oto, czego od siebie nie wymagamy:

1. Nie trzeba być obecnym na każdym treningu- nie sprawdzamy obecności i nie wyciągamy żadnych konsekwencji z tytułu nieobecności

2. Nie wymagamy nabijania tygodniowo konkretnej liczby punktów dla klanu- ranking o niczym nie świadczy, nie zaprzątamy tym sobie myśli :idea:

3. Nie wymagamy stale najwyższej formy. Jak komuś nie idzie w danym tygodniu, no to trudno.

4. Nie wymagamy codziennej obecności w grze. To oczywiste, że każdy ma swoje życie i swoje sprawy- fajnie, jeśli znajdzie czas na pogaduchy na TS3, albo na partyjkę w CFa, jednak nikt nie czyni wyrzutów z powodu małej aktywności.

5. Nie wymagamy jakichkolwiek składek na rzecz klanu.

Stawiamy na dobrą zabawę w świetnej atmosferze. Nie składaj do nas podania, jeśli masz aspiracje pucharowe- w pL*Gaming gramy bez spinki i tak pozostanie. :ugeek:

1. >14 lat

2.TS3 ( Lubimy ze sobą rozmawiać, a komunikator głosowy niezbędny jest w rozgrywkach klanowych)

3. K/D 1.5 (kobiet nie obowiązuje - z doświadczenia wiem, że Panie szybko nadrabiają k/d już u nas)

4. ranga minimalna Staff Seregant (kobiet nie obowiązuje- to jest ukłon w Waszą stronę drogie panie :-) )

3834553_4_11.png

3279888_4_1.png

Rekrut
Opublikowano

Ej a moglibyście mnie przyjąć do tego klanu?? Wiem, że mem mały lvl ale moglibyście mnie przyjąć. Z góry thx! ;P

Opublikowano

michu jak uzywasz cheatow nie dziwne ze mowimy ze masz cheaty -.- ale jak widzisz jeszcze nie masz bana to sie ciesz bo moglismy Cie zreportowac skoro je masz dziecko -.- jak sie nauczysz grac to wejdz do nas na forum rzuc nas wyzwanie i przekonamy sie czy Twoj klan jest lepszy od pL*Gaming. aaa i taka a'propos = dorosnij

Opublikowano

Każdy ma swoje lepsze o gorsze dni. Zróbmu clanówke to się przekonasz czy skila stracilicmy.

8889649_1_20.png

Nie ten jest świętym, kto nigdy nie upada, lecz ten,

kto za każdym razem gdy upadnie, wstaje i idzie dalej.

Opublikowano

michu jak uzywasz cheatow nie dziwne ze mowimy ze masz cheaty -.- ale jak widzisz jeszcze nie masz bana to sie ciesz bo moglismy Cie zreportowac skoro je masz dziecko -.- jak sie nauczysz grac to wejdz do nas na forum rzuc nas wyzwanie i przekonamy sie czy Twoj klan jest lepszy od pL*Gaming. aaa i taka a'propos = dorosnij

Zal mi cie kolego ;> nie gram na cheacie poniewaz mi nie działa

a jesli masz problem to pisałem wam juz chodzcie na ESL ... jak jestescie takie kozaki ;>

po Update straciliscie Skilla kazdy to powie bhahah ;> koxy jestescie takie...?

Mowi to [Ar]Wirek* WH...

Aved ty tez na wh cisniesz ;) wiesz sie nie odzywaj...

a Jak mowisz ze ja na wh jade to pozdro i mowie Chodzz na ESL ;)

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

wiesz ja gram dla przyjemnosci nie dla korzysci . przykro mi ze sadzisz ze jedziemy na WH. AveD nie jest u nas w clanie : to dziecko . powiedasz ze stracilismy skila ? nie mowie ze kazdy gra na poziomie Top 10 gildii. ale kazdy gra na swoje mozliwosci. jak Filo mowi chodz zagraj z nami klanowke to zobaczy sie kto jest lepszy ;) skoro twierdzisz ze cheat Ci nie dziala to gratuluje uczciwej gry aczkolwiek skoro Tobie po update nie dziala to raczej kazdemu dzialac nie bedize ?^^ bo chyba lubie nie sa tacy glupi zeby na vip hacka placic kase nie ?^^ takze podsumowuje : albo klanowka albo klotnia sie bedzie toczyc

Opublikowano

Ty jak to do mnie mowisz lowku ;>> to chodz na ESL lepiej ;) zagrajmy bo klanowke juz Przegraliscie i to wy plakaliscie ze cheaty mielismy...

hah jak mowisz ze mam cheat to mowie ESL NIE gryzie.. bocie Zapraszam cie ;))

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

dziecko czy Ty czytasz to co ja pisze ?? !!

modek niech zamknie ten temat bo kolega tu chyba wg nie ogarnia niczego ...

koniec tematu z mojej strony dziekuje dobranoc

Opublikowano

Ej AveD to tobie wymagania zmniejszyli?? czy od razu Wyzerowali? a tak Szczerze Klanu nie Polecam tam Gdzie AveD tam i Hacki Więc nie Radze Grac Klanówek z Tym Klanem