Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot Jak Sprawdza I Na Ile Ban

lisek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że GM jedynie może dać bana za fisha kiedy napisze a ktoś nie odpisze... czy ktoś kiedyś dostał bana albo chociaż wiadomość od GM sprawdzającą? Jak ona wygląda? Czy pojawi się tak jak reszta wiadomości nawet kiedy zablokuje szept?

Zbieram +

Opublikowano

Niedozwolone oprogramowanie

Zarówno używanie niedozwolonego oprogramowania jak i jego rozpowszechnianie jest zabronione. Przez niedozwolone oprogramowanie należy rozumieć wszelkie skrypty/programy/boty, które modyfikują interfejs gry, modyfikują pamięć podręczną gry lub rozwijają postać pod nieobecność gracza.

Kara za pierwszym razem: Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

INFORMACJA ZACIĄGNIĘTA Z

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postid=9105    

Opublikowano

Ja Mialem tak :

Gdzies ok 1 nad ranem wstalem zobaczyc jak drop a tu kolo mnie GM zamieniony w ognitego krola ja do niego :

-siemka

on:

-Witam

- jaka wersja FB?

ja :

- o co ci chodzi ?

-co to Fb ?

on :

- masz to usunac inaczej dostaniesz bana

i zniknal ^^

a z tego co wiem ban na 25 lat jst

Pasjonat
Opublikowano

Ja raz ide w m1 patrze jakies brzydactwo mi przed oczami przebieglo patrze GM stanol kolo jakiegos FB, wybil go z serwa i dal pewnie bana a kolo niego latalo pelno exp botow ale on nic.

Opublikowano

Jakie polecacie do angela 2,7 ustawienia ?? Wyciąg ile i zanurz ile? Czy zanurzenie ma znaczenie na to czy wyciągnę czy to tylko takie żeby nie było widać gołym okiem że bot?

Zbieram +

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/162747-tutjak-zarobic-50kk-w-tydzien/

Tutaj znajdziesz czasy wędek.

A co do tego drugiego to zostaw bez zmian. 5000 bodajże ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...