Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na Viste

Gość L3xXuSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zapytac czy istnieje wogole dzialajacy hack na Viscie !? jezeli istnieje a jest ktos w jego posiadaniu to poprosze go o umieszczenie go tutaj :P prosze o dokladnosc co w jego uruchamianiu pobieraniu itp ! z gory dziekuje

Opublikowano

najlepiej jak bylby to hack nie zabardzo skomplikowany w uruchamianiu jak i pobieraniu :) a przede wszystkiim interesi mnie aimbocik :P nie chce zabijac przez sciany latac biegac jak oszalaly itp ! poprostu chce poprawic "celnosc" :D wiec poprosze ale zeby byl sprawdzony

Opublikowano

nie pisz dubblepostów, edytuj je, a uruchamiałeś hacka jako administrator ?

Opublikowano

kazdpraktycznie kazdy hack wspolgra z windows 7\vista takze tylko mosisz kliknac prawym i uruchom jako admin i poowienno dzialac...i nie ma takiej mozliwosci zeby ci nie zadzialalo...

Opublikowano

nie ktore chodza wiem wiem ze jako administrator uruchomic ale mi chodzi o takiego co nie wykryja (sprawdzony) bo juz 2 konta poszly sie ..... ;] a chodzi mi tylko o aimbota ale podstawa jest to zeby go nexon nie wykryl

Opublikowano

nie uchronisz się przed banem w 100% nigdy, nie ma takiego "bezpiecznego" hacka, ale wystarczy że nie będziesz rage`ował i może uda ci się nie dostac bana

deidara2.png

Opublikowano

dlatego chce tylko aimbotka bo nie mam zamiaru latac szybko biegac itp poprostu od czasu do czasu walnac heda :)

Opublikowano

@up

z tego co szukałem nie ma hacka tylko z aimbotem, ale wystarczy, że nie będziesz włączał innych funkcji

deidara2.png

Opublikowano

niby wszystkie sa dobre ale albo sa tak skomplikowane ze do uruchomienia potrzeba pare programow albo nie dzialaja albo maja w sobie zawarte czesci keylogera (ryzyko) a jak chcialem sie zalapac na gordonka to nie zdazylem :(