Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myertagon [Pl][Hitip][24/7]

Azghard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myertagon.png

Przyjacielu, Witaj w świecie wojny i zimnych zasad. Masz pewnie wrażenie, że to sen... nie, to nie sen.

Jesteś tu naprawdę. To co tu zrobisz, może stać się Twoim najgorszym koszmarem, bądź przepiękną bajką...

To, jakie życie sobie wykujesz, zależy wyłącznie od Ciebie. Nie poddawaj się.. nie ulegaj pokusie...

33mvgk9.png

Oto mnożniki, jakie istnieją na serwerze.

Punkty doświadczenia - x300

Drop Yang - x300

Ogólny drop przedmiotów - x300

6i8y77.png

Ulepszacze potrzebne są tylko do ulepszenia, epickich broni i zbroi.

Magiczny metal występuje u Handlarzy.

2h3s9jd.png

Ściągamy HitIP lub Hamachi.

Instalujemy HitIP lub Hamachi.

Klikamy Dołącz do pokoju.

Potem wpisujemy:

1. MyErtagon/1
  2. MyErtagon/2
  3. MyErtagon/3
  4. MyErtagon/4
  5. MyErtagon/5
  6. MyErtagon/6
  7. MyErtagon/7
  8. MyErtagon/8
  9. MyErtagon/9

Haslo do Pokojów na HitIP: 725923

Hasło do Pokojów na Hamachi: Bez Hasła

Wchodzimy na strone główną serwera (Link podany niżej), a w niej dział Rejestracja.

Wypełniamy wszystkię pola, i tak o to się zarejestrowaliśmy, połowa drogi za nami.

Niestety czasami literki kodu potwierdzającego są nie raz trudne do przepisania.

Reszta potrzebnych linków:

http://xat.com/chat/room/112282529/    - Nasz Serwerowy Chat!

http://metin2.x-world.pl/page/download/136    - Ściągnij ten Client, a bedzie ci wszystko śmigało!

Strona główna serwera:

http://5.12.9.5/

http://5.12.9.5/

Download Spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/23998071/_Spol_MyErtagon.exe

Skan Spolszczenia:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=50b25728b062bd71bad03c83c7614758f18e6c78a492612a849146834bc5e77f-1282946020

Kontakt:

http://xat.com/chat/room/111366325/

e8tpnn.png

Ściągasz nasze spolszczenie, wklejasz je do Metin2. Logujesz się i wybierasz królestwo:

Chunjo+-+Selec%5B1%5D.jpg

Dalej sobie już poradzicie.

2vb4wap.png

nastart.jpg

Na start otrzymujemy:

- Konia Bojowego!

- Zbroja na 0lv +9 (w tym przypadku Mnisia Zbroja +9)

- Miecz +9

- Skórzane buty +9

- Tradycyjny Hełm +9

- Bojowa Tarcza +9

- 200 Dużych czerwonych mikstur

- 200 Dużych niebieskich mikstur

- 10 Przepustek

8yz1px.png

0828001408.jpg

handlarzrnosci.jpg

handlarzzbroja.jpg

kryszta.jpg

f3c2vq.png

GA/GM:

* [GA]ChillaN

* [GM]Jaski

Kontaktujemy się na stronce:

http://xat.com/chat/room/112282529/

xe3m0n.png

* Na serwerze dodaliśmy parę rzeczy aby wyróżniał się spośród innych (Pliki by JachuPL)..

* Kolejną rzeczą jest duża ilość questów oraz częste eventy.

* Questy w 95% zostały przetłumaczone.

* Został spolszczony event OX.

* Na Pustyni chodzą Bossy.

* Na serwerze występuje Tytanowa Zbroja oraz Zbroja Króla.

* Odbugowana szkatułka Smoka.

* Brak możliwości wyrzucenia Yang na ziemię.

* Kamienie metin od 40 do 90 poziomu respią się w pewnych miejscach. (Jedynie kamyki +75 respią się w okolicy Domokrążcy)

* W okolicach respu Best Kapitana respi się też Smok. (Lecą z niego tarcze na 80lvl) i Król Pająków. (Lecą z niego epiki i bronie na 70lv)

* Na początku V2 Lodowej Ziemi respią się mobki, z których leci Materiał Produkcyjny (niewidoczne na spolszczeniu). Aby się tam dostać należy udać się do Pieczęci na środku Sohan.

* Perły lecą z każdego mobka. Są potrzebne do produkcji Kamieni Duchowych (u Soon)

* W Dolinie respi się Niebieska Śmierć. (Co 5 minut)

* W Dolinie respi się Lodowa wróżka, między spotem BO, a EZO (Tylko w Chunjo). Ma drop identyczny jak ten z PL. (Poza krwistymi kamieniami i olejkami)

* W Dolinie także respi się Niebiański Komendant. Dropi z niego Pierścień Thora i Eeka. Pierścień Eeka jest wymagany do produkcji Tytanowej zbroi i Hwanga.

* Wgrane są wszystkie nowe bronie, zbroje i elementy ekwipunku. Aby je widzieć trzeba posiadać odpowiedni Client.

* Kowal wymienia fragmenty klejnotu (układające się w słowo M-E-T-I-N-2) na skille P. Klejnoty nie są dodane w grze, a okienko pojawia się, gdy mamy cały komplet. (Dropi z Feuer Der Macht)

* U Niepokaźnego Pieszego można wymienić Materiał Produkcyjny na pierścień Levi. Pierścień ten jest potrzebny do wyrobu hwanga i tytanowej zbroi. Jest to jedyny sposób.

* Quest zauroczenie miłosne na 70lv.

* Zwiększone Bony.

* Kapitan daje Skile na M1.

* Koło kapitana respi się komandor. (Resp co 90 sek)

* Na piramidce w m1, w stronę kowala respią się Feuer Der Macht'y. (Resp co 5 min)

* Duża stabilność oraz Serwer działa 24/7.

Zapraszamy na serwer, Team MyErtagon!

postac-11450.jpg

Zapraszam na mój serwer! Kliknij na Sygne! :)

Opublikowano

a rekrutajca gm off bo moglbym kandytowac;))

ale ogolem fajny serwerek z ss:P

wbije sobie;P

EDIT@

Nie wiedzialem ze to hamachi:/

sstwc.jpg

Opublikowano

Przeżucicie się na No-Hamachi bądz Dedyk?

....................................50Znaków

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

Leci ++ może wejde rano bo spać już ide ale ładnie się zapowiada ;d gdyby to był dedyk ; dd

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jutro zostaną udostępnione odpowiednie pliki. Serwer jest na HitIP oraz Hamachi. Serwer niedługo będzie na No-Hamachi!

postac-11450.jpg

Opublikowano

Nie to nie jest Beta. Problem z Skryptem naprawiającym logowanie już jest naprawiony.

postac-11450.jpg

Opublikowano

To jest serwer hamachi? Skoro tak to do takich prezentacji jest specjalne podforum...

Co do serwera to zagram jak będzie dedyk lub no hamachi ;pp

Opublikowano

@up to nie jest serwer hamachi tylko HitIP, jednakże jest możliwa gry na hamachi.

Jeśli pomogłem daj +.

Jeśli moja wypowiedź jest ci obojętna - omiń ją.

Jednak wolę te +. :D

Gdy gram wojem nick Xonar

Gdy gram sura nick 369

Praktycznie zawsze grę zaczynam w Jinno później się przenoszę do Shinsoo.

Praktycznie zawsze grę zaczynam dziewczyną później zmieniam płeć.

Opublikowano

HitIP ma takie same możliwości jak Hamachi więc różnicy nie widze. Na serwie lagi jak chuj Team nie wiem czy wgl gra bo pełno czitów itp itd.

Polecam grać w nocy jak ludzi nie ma

Opublikowano

5.12.9.5 to IP? serwa bo ja nie ściągam spol z mpc ja sam robię, bo jak ściągam to zatrzymuje się na 45%. A ja robię spol to mi wyskakuje błąd w Metin2 Connect Changer ( dzieło Kamera...

Prosił bym o -

Opublikowano

Suuuper. Kolega mi polecil i przyznaje ze z reklama jak i z serwerem sie postaraliście. Pozdrawiam ;D.

Zapraszam wszystkich do gry, ja zaczynam!

WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY, ŻE JESTEM DZIEWCZYNĄ!

mój kanał yt

sig2fq.png

zapraszam do mojej galerii graficznej kliknij <<

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po Polsku. Ty też spróbuj...

Opublikowano

Nie polecam serwera..

Pliki by JachuPL oczywiscie wymiataja.. jednak serwer jest zlagowany.. Co chwile nieoczekiwane resety, przez co stracilem polowe eq..

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

kiedy zobaczylem ze server stoi na plikach JachuPL pomyslalem ze musi byc zajebisty

ale sie pomylilem poniewaz ma on minusy np. trzeba samemu robic skille P kamyk po kamyku + do tego brak rad pustelnika wiec na g2 trzeba wladowac z ok 10 kamieni (ja dalem 15)

kolejny minus to bardzo duze lagi

narazie opuszczam ten server i mam nadzieje ze GA go ogarnie

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

Są lagi ponieważ serwer łączy się w z HitIp oraz Hamachi. Już nie długo serwer no-hamachi. Co prawda w kilku innych postach gracze skarżą się o zaniedbywanie serwera wobec cheaterów. Jednak jesteśmy teraz bardziej surowi. Dla tego proszę abyście nie grali na Cheatach. Pozdrawiam. Jeszcze widziałem gdzieś post, w którym gracz pisze że jestem jakimś administratorem jakichś innych serwerów. To nie prawda, nie znam tych gości, ani nazw. Więc proszę, zaszła jakaś mała pomyłka. Serdecznie zapraszam na serwer.

postac-11450.jpg

Opublikowano

Nie wiem poco dawałeś wogule jakieś info o HitIP bo przecież taki program nie istnieje ! Szukałem przez 4h i nic ! Na hamachi wogule on nie jesteś. A serwer jest hamachi !!!! A NIE DEDYK ALBO NO-HAMACHI.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP

Proszę cię , naucz się pisac lub wcale nie pisz.

@TOPIC

GA przechodzi na inne pliki serwerowe , wszystko zostanie jak jest lecz pliki będą stabilniejsze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...