Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan

michal23pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań, niektórzy mają takie plecaki na zawsze z 1 slotem ale co dostali, z narysowanymi skrzydlami czy cos takiego, czapki tez sa, skad je mozna dostac?

I drugie, jak w zobie fireteam (cabin fever czy cos takiego) przejde te cale 20 rund to cos sie dostaje czy cos? Czy tylko satysfakcja z ukonczonej gry??

A i jeszcze jedno... jak najlepiej wbijac lv? Grac na tych serverach co jest (chyba) super moderator ?? (taka literka S)

Bo jak tam gram to exp koncowy np. 150/7 no i wlasnei co oznacza to /7 ?? Razy 7?

Opublikowano

1. nie do końca wykminiłem ale chyba chodzi ci o veteran backpacki i loga klanów na nich

2. dostajesz czapę na jeden dzień która chroni przed headshotami i gazem

@edit

3. jeśli grasz w pokoju z super modem dostajesz +5% expa i gp a to 150/7 to pewnie exp/gp ale 7 to troche mało

deidara2.png

Opublikowano

Po zakończeniu Ft na Extreme otrzymujesz maskę tego niebieskiego ludzika co wychodzi z drzwi na 11 poziomie.

A plecak i czapkę otrzymasz jak dobrze pamiętam na STAFF SERGEANT I ale tego nie jestem pewien.

9368_gold.png

Opublikowano

to nie jest gp/exp tylko pewnie gp i te gp co dostalem gratis czyli 5% (; czyli to by bylo tak 100/5 ^^

STAFF SERGEANT co to?

I czy ktos jest chetny na fireteam ja na gordonie z 2 ckm i lopata, ktos tez wejdzie na gordona i sie ogarnie ^^

Opublikowano

staff segeant to ranga w CA, po wbiciu określonych rang dostajesz różne przedmioty np. veteran, elite itp

deidara2.png

Opublikowano

Tak to jest właśnie to.Podczas rozwijania swojej postaci jeszcze otrzymasz prof.nóż,prof.m16 oraz veteran m16.

Ale to dopiero z biegiem czasu i rozwoju twojej postaci.

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...