Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genialny Pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj sporo osób chamskich, upośledzonych umysłowo, bitych w realu w combacie powiedziało mi ,że dostane bana bo mam 70combo killa w FIRE TEAM co według mnie jest nie dożeczne, gdyż nie mają dowodów. Ale znając adminów i to ,że są chamscy i mają gdzieś tych z darmowymi kontami stwierdziłem przed chwilą ,że:

My ludzie z MPC forum powinniśmy zrobić filmik w którym na FT zgrupujemy w którejś tam ostatniej rundzie zombiaków w kupkę jedna osoba ich podpali miotaczem ognia, druga lekko ostrzela a ostatnia zrobi ultra super combo z użyciem granatnika i najsilniejszych granatów.

Zakładam ,że takie zgranie i wytrenowanie graczy by zrobili to perfekcyjnie zajęło by nam z miesiąc. Więc ja mogę nagrywać FRAPSEM a wy się zajmiecie organizacją haha.

A potem wyślemy ten filmik do NEXONA by nie banowali ludzi z wielkimi combo bo da się to zrobić bez hacków.

Nie możliwe? A kto powiedział ,że te rundy przed tą w której zrobimy filmik będziemy grać fer.

Wiem ,że to strasznie trudne ale mamy na forum ludzi z takimi skilkami ,że na pewno by się udało a zrobimy dobrze dla siebie i wszystkich graczy CA jacy będą jeszcze grać.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

No pomysł nie najgorszy, ale... chce ci się? :P Fakt że 90% ludzi z takim combo po prostu zhackowała na tele itp. ale wystarczy przy np 40 combo przerwac na chwilę i już więc ten pomysł jest dla mnie nie warty zachodu

deidara2.png

Opublikowano

No pomysł nie najgorszy, ale... chce ci się? :P Fakt że 90% ludzi z takim combo po prostu zhackowała na tele itp. ale wystarczy przy np 40 combo przerwac na chwilę i już więc ten pomysł jest dla mnie nie warty zachodu

No ja nie mam premium, skila mam w capieniu. Ale czy chce no tak średnio ale jak by komuś się chciało to zrobił bym co się da by mu pomoc. A i daje ci plusa.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Pomysł nawet dobry, ale znając Nexona i tak sobie nic z tego nie zrobi. Poza tym przed tą rundą Nexon będzie mógł sprawdzić logi i wykryć haxy, więc żeby miało to sens to trzeba cały czas jechać legalnie.

Ja nie pomogę, nienawidzę Cabina.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Pomysł nawet dobry, ale znając Nexona i tak sobie nic z tego nie zrobi. Poza tym przed tą rundą Nexon będzie mógł sprawdzić logi i wykryć haxy, więc żeby miało to sens to trzeba cały czas jechać legalnie.

Ja nie pomogę, nienawidzę Cabina.

Też daje ci plusa i rozumiem ,że nie lubisz męczyć się z Zombiakami i jak nawala się ckemem przy oknie to strasznie nie przyjemne światło dla oczu jak się gra.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Pomysł nie głupi... Nawet nie trzeba na telekillu jechać...Tylko trzeba mieć:

- Najlepiej 3 lvl klanu (do miesiąca wbije się chyba z 4) żeby można mieć BackPack Klanowy z +3 slotami i na Shop Hack'u kupić sobie jakieś nie najgorsze Maszynówki...

- I bez TeleKill'a by się jechało tylko np. Aim Bot i Aim Point na brzuch czy tam krocze. I bez użycia Tele daleko się zajdzie. Tylko właśnie te LOGI...jeba** logi psują wszystko... Więc chyba plan nie wypali :(

KowalskixD.png
Opublikowano

gra się fair play, każdy ma skilla w campieniu ...

ja popieram Enzila, nexon i tak sobie z tego nic nie zrobi ...

na przyszłość takie tematy tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum/154-general-discussion/

Opublikowano (edytowane)

ja bym na to poszedl tylko najlepiej jakby ktos mial opk zeby rzucil granata to by bylo dobre

a kto tak wogole ma miotacz ognia z nas ???

Edytowane przez mario4311

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

lol ale oni ci nie daja bana za samo combo ,bo musza jeszcze sprawdzic czy wchodziles z hackami na konto jak tak to dostajesz automatycznie bana na perma za combo a jest to uzasadnione tym ze pomogl ci w tym hack...a jesli nie wchodziles z hackami to nie maja zadnego prawa dac ci bana...

skad to wiem?

ja juz dostalem bana na kilka kont za cos takiego i zawsze odwolywalem sie do adminow i wlasnie taka odopowiedz dostalem ze jest dowod na to ze sam nie nabilem tyle combo tylko za pomoca nielegalnego programu...