Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam Konto Do Crossfire (Złota Belka,Bardzo Dobre Bronie)[Ewentualnie Wymiana]

AveD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam dzisiaj na sprzedaż bardzo dobre konto z jednymi z najlepszych broni w całym CF'ie a oto one 1.M4A1 Coustom! 2.AK SCOPE !!! 3.Aug Camo !!.Do tego dochodzi niezwykle dobra ranga (przynajmniej dla mnie).Na życzenie klienta moge dobić RATIO 1.5 i nie wyżej bo mi się nie chce.Ta przyjemność będzie kosztować TYLKO ! 45K ZP ! ponieważ robie nowe konto i chce mieć na Start paczki 2x po 120K GP (Łącznie 30K ZP),SPOP albo GSG9 (8200 ZP) oraz 50% EXPA więcej na 7 dni (1700zp) no a reszta dla mnie :D.Jest też możliwość wymiany ALE konto musi mieć AWM Desert Eagle i jakiś karabin (Najlepiej m4).Teraz chodzi o Zapłate.Sprawa jest prosta podaje passy do konta te co chce konto kupuje mi te 40K ZP a ja gdy DOJDZIE zp podaje pasy do konta które sprzedaje.Ja mówie tu na poważnie i nie chce piszących dzieci na GG którzy będą pisać 'A oszukasz mnie ?' 'Jaką mam pewność że mnie nie oszukasz ?' bo czas to pieniądz.Kontakt GG:8182449 proszę pisać Chce kupić konto i nick z mpc bo inaczej nie odpisze. I proszę mi nie pisać że za drogo bo tutaj podam ile wydałem na poszczególne rzeczy ! M4A1 Coustom 20K ZP na Losy AK Scope 50K ZP na losy ! Aug Camo 70k gp na losy ! .Zapomniałem dodać że tam jest spop czyli 8k ZP.Teraz sobie policzmy 20k zp+50k zo+70K Gp+8K Zp Spop :) A więc wychodzi 80K ZP i 70K GP i a jeszcze dobra ranga to by było jakieś 15 K.Czyli ostatecznie 95K ZP jest warto to konto.Ale sprzedaje je za 45k zp bo potrzebuje szybko ZP

PS.Jak ktoś kupi do Soboty Godziny 20 to cena schodzi do 42K ZP :)

PS.Żeby nie było że ja tego konta niemam to zaraz zapodam SS z Z8 :) I możemy się spotkać w grze na dowód i wtedy napisze że jestem AveD z MPC :)

Pozdrawiam AveD (Licze na poważne Oferty)

3834553_4_11.png

3279888_4_1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...