Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wystarczająca ilość miejsca?

Hej

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam.

Niedawno ściągnałem sobie maplestory. Chce zainstalować na dysku c (2.5gb wolnego) ale nie idzie.. no cooz pomyslalem sobie że zainstaluje sobie na D (6 gb wolnego) ... ale nie idzie ... macie na to jakiś sposób ? co ja mam robic ? xD

prosze o szybką pomoc i z góry dzia

@Edit: zauwazylem iz im wiecej miejsca mam , to pisze ze maple zajmuje wiecej xD jak mialem 2.5gb to zajmowalo 2gb , teraz jak mam 4,5 zajmuje 3,5 ;/

Opublikowano

Wlasnie przy instalacji, instalator wykorzystuje nawet 5gb miejsca z partycji systemowej(tej na ktorej jest Winda)

Opublikowano

Mam ten sam problem..

Dysk C 2,5gb wolnego

Dysk D 32gb wolnego

włączam instalke i po chwili z 2,5gb na dysku C zostaje mi troche ponad 1gb.. ok.. robie "dalej", zmieniał adres C:\Program files\NEXN\Maple Story na D:\Nexon\Maple Story klikam dalej i dupa.. pokazuje ze mam zamało miejsca.. nie wiem co jest grane..

Opublikowano

Najłatwiej to zróbcie format całego kompa, zróbcie jedną partycję i wszystko będzie dobrze. Instalator używa tymczasowo wymaganego miejsca na dysku c. Więc albo skopiujcie od kogoś zainstalowane maple story albo format.

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

No jasne, to nie ma znaczenia, możesz pykać zarówno jak na oficjalnym serverze jak i na privkach. HF =]

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...