Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug Na Pieczęcie Na Dt

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

Nogizaka17 napisał mi na GG że można pieczęć przełożyć przez komende do Dozo i ona nie znika, no to akurat wiadomo :P

Ale wymyśliłem sposób, Jestemy na pieczęciach, dropi JEDNĄ, chowamy do dozo :)

Potem dropimy, tej jednej nie oddajemy, nie dojdziemy na DT to trudno, idziemy do M1

Używamy Buga który wymyślił TheBrzoskwinia

Link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/128657-klonowanie-itemy/

Po prostu klonujemy sobie ile wlezie :D

Potem znowu idziemy na DT, załóżmy że mamy całe Dozo w pieczęciach :)

Idziemy na DT i na pieczęciach otwieramy dozo, /click_mall potem hasło a potem /safebox_password hasło, a dalej to tylko oddajemy je do tych słuków

Całe dozo tych pięczęci wystarczy nam na dłuuugi czas :)

Jeżeli zostanie ostatnia, klonujemy znowu :D

Opublikowano

Dla mnie brzmi obiecująco, nie trzeba wybijać szturmu demonów. Poradnik przydatny. Sprawdzę i dam edita.

Opublikowano

Dziękuję, działa. :) Teraz do dt, można dojść w 10 min. :D Dzieki, dzieki, dzieki :P + dla Ciebie.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

WITAM!

Nogizaka17 napisał mi na GG że można pieczęć przełożyć przez komende do Dozo i ona nie znika, no to akurat wiadomo :P

Ale wymyśliłem sposób, Jestemy na pieczęciach, dropi JEDNĄ, chowamy do dozo :)

Potem dropimy, tej jednej nie oddajemy, nie dojdziemy na DT to trudno, idziemy do M1

Używamy Buga który wymyślił TheBrzoskwinia

Link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/128657-klonowanie-itemy/

Po prostu klonujemy sobie ile wlezie :D

Potem znowu idziemy na DT, załóżmy że mamy całe Dozo w pieczęciach :)

Idziemy na DT i na pieczęciach otwieramy dozo, /click_mall potem hasło a potem /safebox_password hasło, a dalej to tylko oddajemy je do tych słuków

Całe dozo tych pięczęci wystarczy nam na dłuuugi czas :)

Jeżeli zostanie ostatnia, klonujemy znowu :D

Fajny tut leci + przyda się niema co na triadice :)

PS:Mam małe pytanko czy jeśli zrobiłeś tego 1 hit killera na pl czy go juz nie udostępnisz ponieważ KidMod zamknął temat ? jeśli nie to trudno ale odpowiedz jeśli możesz :) pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tylko ze jak sie otworzy wszystkie pieczecie za szybko to czas moze sie skonczyc na 7 pietrze lub wyzej (na servach gm-mode tak bylo wiec mysle ze i na globalu)

Opublikowano

tylko ze jak sie otworzy wszystkie pieczecie za szybko to czas moze sie skonczyc na 7 pietrze lub wyzej (na servach gm-mode tak bylo wiec mysle ze i na globalu)

Czytaj ze zrozumieniem, w temacie napisałem że otwieramy dopiero na piętrze na którym są te słupki (Czyli tam gdzie trzeba oddawać pieczęcie)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, w temacie napisałem że otwieramy dopiero na piętrze na którym są te słupki (Czyli tam gdzie trzeba oddawać pieczęcie)

a czy ja pisalem cos o powiedzmy 1 pietrze?

chodzi mi o to ze jak wszystkie 5 'słupków' otworzy sie powiedzmy w minute to czas sie nie zatrzymuje

Opublikowano

a czy ja pisalem cos o powiedzmy 1 pietrze?

chodzi mi o to ze jak wszystkie 5 'słupków' otworzy sie powiedzmy w minute to czas sie nie zatrzymuje

No tak, ale o wiele łatwiej pokonać Piętro z pieczęciami oraz o wiele szybciej

Opublikowano

Skoro klonowanie dziala to po co chodzic na dt ??> :F

Gdyby klonowanie dzialalo to kupil bym np: stal i skonowal bym nia cale eq a potem sell :F

Lipa pare osob napisalo ze im to dziala lecz mi nigy to nie dzialalo

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

up to sie nazywaja nabijacze postów probowałem i lipa :( nameczyłem sie 51 lvl mentalem zeby dojsc i rozwalic spota zdobyc pieczec i wsadzam na magazyn ide na noobka otwieram warrocka opere na youtube + sh i ch ze sklepikami ping +500 i dupa kick za kickiem wydawało mi sie ze raz skopiowalem ale jak przełozyłem do eq i znikło :( wiec lipa

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

To byloby dobre, gdyby klonowanie dzialalo. Ale i tak znajdzie sie na to zastosowanie. Jesli ktos juz sobie radzi ze spotem, ale nie ubija go dostatecznie szybko, to moze za 1 razem na pieczeciach nie otwierac ich, tylko przekladac do dozo, jak sie nie wyrobi, to pojdzie drugi raz i wydropi reszte pieczeci. Ja robie tak moja postacia, robie 2 wypady na dt, za 2 razem dochodze do kowala. Szkoda tylko ze nie mam odpowiedniego lvl, zeby przejsc dalej ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przecież... Jeżeli kogoś wywali... I otworzy pieczęć to niby pieczęcie się otwierają.. Ale po otwarciu wszystkich nie przenosi na kowala !

sygnaa.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klonowanie na PL nie dziala ;)

NAwet jak zlapiesz super super laga ; )

To i tak system wyjmie item ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...